2023.05.03. 12:35:00 4712 213

Anyatigrisek a filmvásznon: Történetek a határtalan szeretetről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hétvégén ismét az édesanyákat ünnepeljük, így ha még nem tudod, milyen módon leped meg az anyukádat, ideje elkezdeni törni rajta a fejedet. Esetleg közösen is megnézhetnétek olyan filmet, ami az anyaság nehézségeiről szól.

Fiát védő anya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiát védő anya

Ahány nő, annyiféle anyai szeretet, de egy közös dolog van köztük: mindegyik anya a tőle telhető legjobbat próbálja nyújtani. Ezt a sokféle és nagyon összetett kapcsolatot, ami egy édesanya és gyermeke(i) között van több film is választotta témájának.

Sellők (1990)

Vajon milyen hatással van a lánytestvérekre, ha az őket egyedül nevelő, önérvényesítő anyjukat állandóan férfiak ostromolják? A csalódások után aztán mindig elölről kell kezdeni mindent, miközben a tinédzserek csak állandóságra vágynának. Képes-e megváltozni az anya a lányai kedvééért?

Édesek és mostohák (1998)

Szeretheti-e az új feleség ugyanúgy párja gyermekeit, mint a saját édesanyjuk? Nem tesz-e rosszat a mozaikcsaládnak, ha két nő harcol a figyelemért és a szeretetért? Képes lehet-e a régi feleség elfogadni az újat? A filmből minden kérdésre választ kapunk.

Kisanyám - Avagy mostantól minden más (2004)

Kövessük nyomon a nagyvárosi, bulizós lány pótanyává válásának útját, aki elhunyt nővére gyermekeinek válik gondozójává. Már egy nevelt is fel tudja borítani az ember életét, hát még három, ráadásul különböző életkorú gyerek.

Férjhez mész, mert azt mondtam (2007)

Mit tehet az az anya, amelyik legkisebb lányában önmaga fiatalkori énjét véli felfedezni? Lehet-e joga a maga sajátos módján megvédeni azoktól a hibáktól, amelyekről úgy véli, hogy a fiatal lány is el fogja követni? Bonyodalom bonyodalom hátán, és a családi egyensúly is veszélybe kerül.

Mamma Mia! (2008)

Habár apából hirtelen három is lesz, anya csak egy van. Ez az anya bohókás, ugyanakkor menekül a múltja elől, de mindenek előtt lánya jövőjét tartja szem előtt. Egy nap alatt feje tetejére áll a görög sziget világa, és igazi érzelmi hullámvasút jellemzi ezalatt az anya-lánya kapcsolatot.

A szív bajnokai (2009)

Egy hányatott sorsú fiatal fiú sorsa gyökeresen megváltozik, amikor egy egy barátja édesanyja befogadja. Az asszony felismeri a fiú rejtett képességeit, és érdekeit harciasan képviselve felkarolja őt. (Igaz történet nyomán.)

Philomena - Határtalan szeretet (2013)

El tudja-e felejteni bármelyik kisbabáját egy édesanya, ha elszakítják őt tőle? Igazából sosem, még akkor sem, amikor látszólag teljes életet élhet. Amikor egy riporter felajánlja a segítségét a nő elindul, hogy felkutassa rég nem látott gyermekét.

Ki elől menekültünk? (2023)

Ez az egyedi és feszült hangvételű limitált sorozat egy különleges érzelmi kapcsolatban álló anya-lánya párost mutat be. A család a legnagyobb szállodai luxusban él, de félelem árnyékolja be a mindennapjaikat. Lánya túléléséért azonban a nő bármit hajlandó megtenni.

Forrás: www.port.hu, www.netflix.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában