2019.04.09. 17:31:29 9504 300

Amit már ő sem bír el! – Ezek ne kerüljenek a WC-kagylóba
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor egyszerűbb a szemetet mondjuk lehúzni a WC-kagylón, mint lecammogni vele a konténerig. Na, jó persze, nem minden fajta szemetet, de bizonyos apróságok belekerülhetnek, nem? Egy-egy vattapamacs, egy nedves törlőkendő, és egyéb hasonlók.

WC dugulás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com WC dugulás

Aztán persze pár nap, esetleg hét múlva nyakig ülünk a slamasztikában, mert a WC természetesen eldugult. Szóval, hiába tűnik a könnyebbik útnak kiszórni ezt meg azt a WC-kagylóba, azért legyünk óvatosak. Mert van, ami nem odavaló! Mondjuk ezek itt!

  • Ha lehet, a már használhatatlan, „felfutott” harisnya, vagy éppen a lyukas zokni ne ott landoljon. Semmi keresnivalója a WC-kagylóban!

  • A konyhai szemét sem a WC-be való! A zsíros, olajos maradékok, mosogatólé ne kerüljön oda, hiszen a kagyló falára, csatornára felragadva akár dugulást is okozhat!

  • Nem véletlenül van kiírva szinte minden étterem, kocsma, nyilvánosan működő toalett csempéjére a kérés: a különböző intim higiéniai termékeket ne a WC-kagylóba, hanem a szemetesbe dobjuk! Csúnya dugulást okozhat egy-egy rossz helyre hajított, már használt tampon, intimbetét és társai.

  • Körömlakkok, egyéb kozmetikai szerek, de tisztítószerek se kerüljenek a WC-kagylóba! Egyrészt a környezetünknek sem teszünk vele éppen jót, másrészt szintén dugulást okozhatnak, ha a cső falára feltapadnak ezek az anyagok.

  • Gyógyszert aztán egyáltalán ne! Sem a kemény, sem a folyékony változatát! Nem túl környezetbarát gondolkodás, ha ilyet teszünk!

  • Csomagolóanyagok, egyéb papírszemét, mint például újságpapír se kerüljenek a WC-kagylóba! Dugulást okozhatnak ezek is!

Forrás. brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...