2023.03.31. 17:45:25 6653 268

Amit ma a lelkitársaddal megtehetsz, ne halaszd holnapra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Életünk talán legnagyobb csodája, ha megtaláljuk a másik felünket, akivel közösen, közös célért haladhatunk előre. Akivel tényleg minden jó: beszélgetni, nevetni, enni, mozizni vagy éppen hallgatni a csendet.

Boldog pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog pár

Szerencse, ha életünkben megtaláljuk Őt, a lelkitársunkat. Egy boldog élet mellett rengeteg közös élmény vár minket Vele. Mondjuk ezek itt ni:

Csakis a közös!

Nektek is van olyan, a napi rutinba beépített tevékenység, ami Nektek már fel sem tűnik, de a barátaitok kedvesen mosolyognak csak?

Egyszerűen imádod!

Bizony, méghozzá nem is akárhogy, hiszen minden egyes porciájárt odavagy! Még azt a részét is imádod, ami más szerint nem, vagy kevésbé vonzó.

Folytasd!

És ő folytatja! Az egész napos írogatás, pötyögés, egymással való kommunikáció után nem is olyan meglepő, hogy minden probléma nélkül kitalálod a másik gondolatát.

Egy nyelvet beszéltek!

Bizony, amit senki más nem ért! Ez a Ti titkos nyelvetek!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...