2016.09.22. 16:23:41 10786 347

Amit a malacoktól kell megtanulnunk – Cuki videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A malacokról első sorban nem az jut az eszünkbe, hogy milyen cuki kis háziállatok… Ezek a pici törpemalackák azonban minden előítéletünket felülírják, és szívesen megölelgetnénk őket. Ráadásul tényleg van mit tanulni tőlük. Itt van rögtön az, hogy ne ítélj elsőre! De lássuk a videót, amit minden kisállat kedvelő imádni fog!

Malacka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Malacka

Szívmelengetően cuki videó kismalacokról

Ha kell egy kis áramszünet, akkor nézd meg ezt a videót egy cseppet sem átlagos háziállat fajtáról, a törpemalacról. Cukiság hegyek, de tényleg! :):)

Tehát mit tanulhatunk a malacoktól a videó tanulsága szerint?

  1. A barátság nem ismer határokat
  2. Ne hagyd, hogy bárki azt mondja neked, hogy nem vagy okos!
  3. Ne engedd, hogy bármi az utadba álljon, ha egy jó ételről van szó!
  4. Sokkal több pocakvakarásra van szükség az élethez!
  5. Ne felejts el jókat szórakozni!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...