2019.02.25. 18:46:09 12364 390

Amit a hajadért ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! – Tuti tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így tél végén, tavasz elején testünkre, lelkünkre is ráfér egy kis pihenés a mögöttünk álló napfényt, madárcsicsergést nélkülöző hetek után. Bőrünk, hajunk is megsínyli ezt az időszakot, úgyhogy nem árt feltöltenünk őket.

Szép haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép haj

Sápatag tincseinket néhány hétköznapi berögződés, szokás megváltoztatásával is felturbózhatjuk!

Válts kímélőre!

Válassz kímélő samponra! Ez nem csak sörényednek, de érzékeny, korpásodásra hajlamos fejbőrödnek is jót tesz majd!

Igyál!

A hidratálás kívül, de belül is nagyon fontos! Fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot, ásványvíz, zöldséglé, esetleg kis gyümölcslé, valamint gyógyteák formájában.

Ennyi a hajadnak is jár!

Hetente egyszer tegyél pakolást a hajadra! Ez egy tojássárgájából, 1 evőkanál kókuszolajból és 1 evőkanál mézből áll. Keverd őket alaposan össze, kend a tincseidre, bugyoláld be a hajad langyos törcsibe és várd, amíg hat!

Ne csak idd!

Alkalmanként öblítsd át a hajadat ásványvízzel! Így a benne lévő ásványi anyagok találkozhatnak tincseiddel!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...