2019.02.25. 18:46:09 12361 390

Amit a hajadért ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! – Tuti tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így tél végén, tavasz elején testünkre, lelkünkre is ráfér egy kis pihenés a mögöttünk álló napfényt, madárcsicsergést nélkülöző hetek után. Bőrünk, hajunk is megsínyli ezt az időszakot, úgyhogy nem árt feltöltenünk őket.

Szép haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép haj

Sápatag tincseinket néhány hétköznapi berögződés, szokás megváltoztatásával is felturbózhatjuk!

Válts kímélőre!

Válassz kímélő samponra! Ez nem csak sörényednek, de érzékeny, korpásodásra hajlamos fejbőrödnek is jót tesz majd!

Igyál!

A hidratálás kívül, de belül is nagyon fontos! Fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot, ásványvíz, zöldséglé, esetleg kis gyümölcslé, valamint gyógyteák formájában.

Ennyi a hajadnak is jár!

Hetente egyszer tegyél pakolást a hajadra! Ez egy tojássárgájából, 1 evőkanál kókuszolajból és 1 evőkanál mézből áll. Keverd őket alaposan össze, kend a tincseidre, bugyoláld be a hajad langyos törcsibe és várd, amíg hat!

Ne csak idd!

Alkalmanként öblítsd át a hajadat ásványvízzel! Így a benne lévő ásványi anyagok találkozhatnak tincseiddel!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Teljes a SopronFest programja

Mintegy 75 helyszínen csaknem háromszáz programmal várja a látogatókat a 2. SopronFest május 10. és 19. között. A pünkösdi hétvégére a Lővér kempingbe szervezett koncertek mellett a város számos pontján már napokkal korábban lesznek zenei, irodalmi, képzőművészeti és gasztronómiai események.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.