2016.10.10. 15:12:16 11955 277

Amiről nem beszélnek: a hízás és fogyás legbrutálisabb hátránya – Videón!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A túlsúllyal – ahogy az összes egészségügyi problémával - kapcsolatban is az legjobb, ha megelőzzük a kialakulását, és tudatos életmóddal, egészséges étkezéssel, mozgással elkerüljük, hogy elhízzunk. Ez a legjobb módszer több szempontból is: egy részt, soha nem kell fogyókúrára fogni magunkat, másrészt nem kell szembe néznünk ezzel a megdöbbentő dologgal, amivel nagy fogyás után mindenki szembesül, de senki nem beszél róla.

Fogyás után | Fotó via youtube.com Obese to Beast - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogyás után | Fotó via youtube.com Obese to Beast

Egyszerűen leborulunk ezelőtt a fiú előtt, aki vette a bátorságot és megcsinálta ezt a videót elmondása szerint élete legnagyobb bizonytalanságot okozó tényezőjéről. Rengeteg kilótól szabadult meg az utóbbi időben, és helyette szuperizmos testet épített, ám valami ott maradt, amire nem számított. A lógós, laza bőr, ami továbbra is visszatartó tényező számára. Ugyanakkor a videóból megtudjuk tőle, hogy már most sokkal boldogabbnak érzi magát a bőrében, mint túlsúlyosan, és természetesen nem áll meg ezen a ponton, minden meg fog tenni azért is, hogy eltűnjön a bőrfelesleg is. Igaz, ez vagy nagyon hosszú idő lesz, vagy akár műtéti beavatkozást is igényelhet.

Na, de elég a szavakból, nézd meg a videót, ami egészen megdöbbentő.

Ha valaki esetleg a YouTube-on a kommenteket is elolvassa, az emberek teljesen pozitívan állnak a fiúhoz, és biztatják, hogy ne adja fel. Mi is ezt tesszük, mindenkit bíztatunk, hogy a fogyókúrától ez azért ne tartson vissza senkit, főként, ha az egészsége forog kockán emiatt, ugyanakkor fontos, hogy megértsük, minden változás, előre mozdulás, áldozatokkal jár.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

A hátfájás legfőbb kiváltó okai és természetes kezelési lehetőségei

Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint 2020-ban a deréktáji fájdalomban érintett emberek száma 619 millió körüli volt. Ez a megdöbbentő szám azonban a becslések szerint 2050-re akár 840 millióra is emelkedhet. A hát- és derékfájdalom a legkevésbé sem korlátozódik az idősebb korosztályra, hiszen szinte minden életkorban megtapasztalható. Ez a fájdalomtípus megnehezíti a mozgást, hatással van az életminőségre, valamint a mentális jóllétre egyaránt.

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.