2021.08.07. 10:59:41 7752 227

Amikor nem a tenger zúgását hallod a füledben – Mit tehetünk a füljáratban maradt vízzel?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem is lehetne aktuálisabb a téma, hiszen nyáron szinte mindenki csobban egyet egy közelebbi vagy távolabbi strandon. Jöhetnek a bombák, hasasok, és ezzel együtt a fülben megrekedt víz is, ami nem kis kellemetlenséget tud okozni.

Fülfájás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fülfájás

Nem egyszer betegség, fülgyulladás lesz a vége. Mit tehetünk – az egyik lábról a másikra történő ugráláson kívül -, hogy minden csepp víz kiürüljön a hallójáratból?

Ha bírod a meleget

Ha a kinti forróságon kívül még elviseled a meleget, a következő technikát érdemes alkalmaznod: áztass be meleg vízbe pl. egy ruhazsebkendőt, esetleg kisméretű törölközőt. Ezt szorítsd a füledre fél percig, kb.4-5 alkalommal. Az alkalmak között 1-1 perces szüneteket hagyj!

Szülinaposok előnyben!

A fülcimpát nem csak szülinapok alkalmával szokták meghúzkodni! Ha egy kiadós strandolás után bent maradt volna a füledben a víz, a következő megoldást próbáld ki: fordítsd a fejedet oldalra, a vizes füled legyen lefelé. Most rázd meg egy picit a fülcimpád, hogy a bent rekedt víz ki tudjon folyni.

Elő a hajszárítóval!

Izzítsd be a hajszárítódat. Előtte egy kicsit mozgasd át a fejed, előre és hátra. Tedd a hajszárítót a füledtől kb.30 centiméterre, állítsd a legalacsonyabb hőfokra, illetve erősségre és hagyd, hogy a víz kipárologjon a hallójáratodból.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...