2022.04.18. 11:32:03 6602 217

Amikor félrecsúszik az ünnep – Vicces húsvéti pillanatok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy valamit annyira megtervezel, kitalálsz és elméletben tényleg nagyon jó ötletnek tűnik, hogy aztán el sem tudod képzelni, hogy bármi hiba csússzon a gépezetbe, és az egész ne úgy süljön el, ahogy azt Te szeretted volna. Nos, a lenti videók főszereplői és kitervelői pontosan átérzik ezt a helyzetet.

Húsvéti nyuszi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti nyuszi

Mert nincs is annál jobb, amikor apa, a nagypapa, nagybácsi kitalálja, hogy ő bizony idén beöltözik ám húsvéti nyuszinak. A főpróbákon minden rendben is zajlik, a felnőtt közönség nagyon is lelkes és szinte elképzelhetetlen, hogy a gyerekek ne köszöntsék kitörő örömmel az ünnepi tapsifülest. Persze, a gyerkőcök azért kicsit máshogy működnek, mint a felnőttek. Meg ami félelmetes, az félelmetes, ez van. Vigasztalja a lelkes szülőket, nagyszülőket, nagybácsikat az, hogy utólag visszanézve nagyon is vicces egy-egy ilyen jelenet. Talán a félelemtől reszkető gyerekeknek is.:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...