2018.05.18. 17:47:29 16372 337

Amikor az örömanya (és az örömapa is) táncra perdül! – Mókás videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Májusban már javában tombol az esküvői szezon, az ifjú feleségek, férjek már fellélegezhetnek, hogy sikeresen túl vannak az házasságkötés, lakodalom minden örömteli és kissé húzós, szervezős, idegeskedős időszakán. Másoknak viszont még csak most jön a java…:-)

Anya és fia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Anya és fia

Az időpont, helyszín, menüsor már megvan, a meghívók kint, lassan a násznép is összeáll. Az előzetes szervezésnek köszönhetően a vendégek sem éhen, sem szomjan halni nem fognak, és a kedvük is jó lesz, az biztos. A ruha is kiválasztásra került, smink, frizura is tökéletes. De valami még hiányzik! Kellene valami „show”! És akkor jön a leleményes, minden ötletre vevő, táncos lábú anyuka, no, és a nem kevésbé tehetséges vőlegény!:-) Anya-fia esküvői táncok következnek!:-)

Kedves Anyukák, leendő Anyósok, lehet ihletet (és bátorságot) meríteni!:-)

A videó eredeti forrása itt található.

No, de az édesapák sem maradhatnak ki a jóból!:-)

Eredeti forrás itt.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mindened a tészta? – Ezért jó/rossz, ha ezt fogyasztod

Lehet pizza, bukta, lehet káposztás cvekedli, lehet túrós tészta, spagetti, carbonara, neked mindegy is, a lényeg, hogy tészta legyen. Háziasszonyként is imádnivaló eledel, hiszen a tésztás ételek könnyen és gyorsan elkészíthetőek, így nem kell órákat a konyhában álldogálnod miattuk.