2019.05.06. 17:47:18 9860 308

Amikor Apa gitárt ragad! – Édes videók!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, nálunk központi szerepet kapott a gyereknevelésben, vagy inkább a gyerekkel való tartalmas idő eltöltésében a gitár. Nem, nem én lettem botfülű „muszáj” énekkarosból gitárvirtuóz az anyaság hatására! És úgy tűnik, szerencsére, a gyermek a zenei tehetségét nem tőlem örökölte!:-)

Apa és gyerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa és gyerek

Gyermekünk zenei nevelését az édesapja vállalta magára (még egyszer mondom, mint született botfülű: hála az égnek!:-)), így nem telik el úgy este, hogy a fiúk ne vennének kezükbe gitárt és ne csapnának a húrok közé! Ilyenkor én, a kíváncsi és rajongó anyuka persze, ki vagyok tiltva a szobából, hiszen ez olyan pasis dolog.:-) Naná, hogy azért meglesem, mit csinál az én apró rocksztárom! Persze, nem az én családom az egyedüli, ahol a gitár, a zene központi szerepet kap. Íme, néhány édes videó, apákról, babákról és a közös szenvedélyről, a gitárról!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...