2017.01.28. 17:46:27 13027 362

Amikor a férfi romantikus, csak mi nem tudunk róla
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha (de van, akit gyakran) a teremtés koronáit is elkapja a lendület, és rózsákkal, kedves bókokkal és puszikkal igyekeznek felszínre hozni romantikus énjüket. Máskor vacsorameghívással kedveskednek, vagy naponta ezerszer elmondják, milyen mély és őszinte szerelemmel szeretnek minket.

Romantikus férfi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus férfi

Persze, mi nők telhetetlenek vagyunk, és szeretünk nyafogni a vélt vagy valósan hiányzó hétköznapi romantika után. Pedig lehet, megbújik az a mindennapokban, csak mi nem vesszük észre. Mert a férfi, az ezerarcú, rengetegféleképpen lehet romantikus.

Romantikus, vagy romantika közeli gesztus, ha a férfi…

... cipeli a táskádat

Nem azért, mert nehéz, nem azért, mert még ezer és egy dolog van a kezedben, hanem „csakúgy”…. mert kedveskedni akar a szerelmének.:-)

... semmit nem hagy maga után

Ha életünk értelme (végre) hajlandó rávenni magát, hogy megszabaduljon szexi arcszőrzetétől, nem szeretnénk az elhullajtott „archajjal” a mosdókagylón találkozni. Ha kedvesünk kitakarítja maga után a mosdót, anélkül, hogy erre külön megkérnénk, az bizony felér egy szerelmi vallomással.

... lehajtja a WC-deszkát

Valószínűleg beléjük van kódolva, hogy a deszkának fent a helye. Belénk, nőkbe, pedig, hogy lent. Ám ha kedvesünk erőt vesz magán, és valahogy leküzdi ezt az „ősi ösztönt”, és lehajtja az ülőkét, akkor legyünk rá nagyon büszkék és jó, ha tudjuk: ő így is tud bókolni.

... emlékszik!

Emlékszel, melyik film volt az, amelyiket néhány hete, hónapja említettél egy beszélgetés közben, és nagyon meg szerettél volna nézni, ám erre azóta sem került sor? Nem? Na, hát Ő igen! És hajlandó is megnézni Veled! Hát nem édes?:-)

... átáll a másik oldalra

Vagyis a járdán, ha Veled sétál, az úthoz közelebb eső oldalon megy. Ő így védi meg a kedvesét a veszélyt jelentő autóktól, motoroktól, villamostól, kerékpárosoktól.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...