2019.01.25. 18:30:11 8704 284

Amiért még érdemes gyömbért fogyasztani - Még több a jótékony gyökérről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyömbért lehet nem szeretni, de nem érdemes. Az őrült sokoldalú gumó számos egészségre gyakorolt hatása mellett ugyanis a szépség megőrzésében is segítségünkre lehet. Vegyük is sorba, hogy mi mindenre jó még a gyömbéres tea mellett!

Gyömbértea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyömbértea

Immunrendszer erősítése

A klasszikus gyömbértea mellett hatékony megoldás lehet az is, ha a húslevesbe teszel egy teáskanálnyi gyömbért.

Fájdalomcsökkentés

A gingerolokként ismert anyagok a fájdalomért felelős vegyületek ellen sikeresen veszik fel a küzdelmet. A krónikus fájdalmak ellen sajnos a gyömbér azonban nem tudja felvenni a harcot.

Emésztés segítése

A gyömbértea segít megnyugtatni a gyomrot és csökkenti a gázképződést, így a puffadást is.

Hányinger csökkentése

Akár másnaposságról, akár várandósságról legyen szó a gyömbér a hányinger csillapítására is kiváló!

Rossz koleszterin féken tartása

Ez a szívbetegségek kockázata miatt fontos tulajdonsága a gyökérnek. a hatás érdekében naponta 1-2 teáskanálnyi fogyasztandó belőle.

Szív- és érrendszer védelme

A vérhígító hatás megelőzi a vérrögök képződését, véralvadásgátló készítmény mellett azonban csak akkor alkalmazzuk, ha konzultáltunk orvosunkkal!

Rák elleni védelem

A gyömbér erős antioxidáns tartalma segít megakadályozni a súlyosabb megbetegedéseket.

Bőrnyugtatás

A téli, szeles idő könnyen kiszáríthatja a bőrünket. A gyömbér az irritált bőr megnyugtatására is alkalmas, hiszen gyulladáscsökkentő hatású.

Bőrfiatalítás

A kulcsszó ismét az antioxidáns! Ígéretes kutatások arra engednek következtetni, hogy az antioxidánsok megvédik a bőrt a szabadgyököktől, így azok nem tudják meggyorsítani a kollagén lebontását. A bőr kevésbé károsodik. A gyömbér ezáltal elősegíti a bőr rugalmasságának megtartását.

Forrás: womenshealthmag.com/food/a19992452/health-benefits-of-ginger/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...