2019.04.01. 15:33:56 11168 343

Amiből soha nem elég! – Tippek táskás szemek ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizony vannak olyan periódusai az életünknek, amikor sajnos az alvásra jut a legkevesebb idő. Sok a munka, a gyerkőc nem alszik rendesen, rosszabb esetben álmatlansággal küzdünk. Ez bizony egy idő után arcunkon, de legfőképpen szemeinken is meglátszik!

Fáradt szemek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fáradt szemek

Bizony, jönnek a táskák, karikák a szemünk alá, és már nincs az a mennyiségű korrektor, amivel eltűntethetnénk ezeket! Szóval, jönnek a „mindenféle” szépségtrükkök!

Ebből kevesebb, abból több!

Ha egy hosszú, alvás nélkül töltött éjszaka áll mögöttünk, másnap ne tömérdek kávéval igyekezzünk pótolni a kimaradt alvást! Figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, amit víz, esetleg gyógytea formájában vigyünk be a szervezetünkbe. A koffeint, legalábbis nagy mennyiségben inkább kerüljük. Persze, egy kis csésze kávé nem árthat!

Elő az ujjakkal!

No, és a masszázstudománnyal! Gyengéden masszírozzuk meg a szemünk alatti területet belülről kifelé haladva, így is megkönnyítve az itt felgyülemlett víz, méreganyagok kiürülését!

A tuti befutó!

Bevallom, én már boldogult főiskolás koromban kipróbáltam ezt a trükköt, és azóta is rendszeresen alkalmazom, ha kevésbé alvós időszakomat élem. Este mehet két teáskanál a hűtőbe, reggel pedig szorítsunk egyet-egyet a szemünkre, és máris tovatűnik a két kis duzzanat a szemünk alól!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...