2019.08.05. 17:49:44 7716 251

Ami idén sem maradhat el! – Vicces esküvői pillanatok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy esküvő mindig örömmel tölti el a szívünket. Ha egy rokonunké, barátunké, ismerősünké a nagy nap, pláne, de ha csak messziről halljuk az autók dudájának zaját, vagy meglátjuk az ifjú párt, akkor is mosolya húzódik a szánk. Mert egy esküvő szép, és néha még nagyon vicces is!

Esküvő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő

Ugyan még bő 1 hónap visszavan az igazi esküvői szezonból, a javán már túlvagyunk. Vicces pillanatok minden lagziban vannak, ám a lenti képkockák igyekeznek túlszárnyalni minden képzeletünket.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...