2018.06.28. 16:14:36 9456 286

Állj be a sorba, és hódolj be a latin zenei előadóknak a kerti partidon is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az aktuális zenei trendeknek ellenállni ugyan lehetséges, ám nem érdemes, főleg azért, mert az idei évben a korábbinál is kedveltebbek a latin popsztárok és együttesek dalai. Emlékszel még a „Despacito”-ra? Szóval egész nyáron latin pop és reggaeton fog a csapból is folyni. :)

Kerti grillezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerti grillezés

Latin életérzés a hátsó udvarban!

Használd ki a pörgős, jól táncolható zenék adta lehetőséget és szervezd a kerti partikat a latin téma köré.

Nem tudtad megjegyezni a rádióban hallott fülbemászó dallamok előadóját? A legsikeresebb előadókra rákeresve több órányi vidám zenét válogathatsz össze:

Enrique Iglesias

Alvaro Soler

Jennifer Lopez

Maluma és Shakira

Mi kell egy latin hangulatú összejövetelhez?

Kubai vagy mexikói ételek

Tradicionális kubai és mexikói falatkákhoz több helyen hozzá juthatsz. Tortilla, kukoricakrémleves, guacamole, sült banán, babos rizs, chilis bab -minden jöhet. Ha pedig kreatív vagy, ötvözd a spanyol és az afrikai ízvilágot: készíts fúziós ételeket, jó sok babbal és enyhe fűszerezéssel. Egy kis paella vagy zöldséges kuszkusz gyorsan elkészülhet.

Latinos koktélok

A latin ünnepségek elmaradhatatlan kelléke az ételekhez illő (alkoholos) ital, legyen az egy könnyed sangria, egy sor színes koktél -természetesen rumból -, vagy tömény tequila, minden vendéged meg fogja találni a kedvencét a kínálatból. A jó öreg Mojitót ki ne hagyd a felhozatalból.

Dress code

Ha még dekorációval is hangsúlyozni szeretnéd az est tematikáját, bátran megkérheted a vendégeidet arra, hogy latinos hatású ruházatban vegyenek részt a partidon. Melyik nő ne szeretné a fodrokat, az élénk színű ruhákat? Az urak pedig (a kigombolt) farmer vagy selyemingekben hódíthatnak.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...