2016.08.12. 14:00:21 5328 175

Aki fúj, aki nem – Tipp a helyes nyári parfümhasználathoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akad, aki nem szereti nyáron a parfümöt, mert ragad, meg nem olyan az illata, mint „verejtékmentes” időkben. Más nem bír meglenni nélküle, a közeli boltba lefutva is spriccel magára néhány cseppet. De nem mindegy, hova kerül a bódító illatból!

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Az a fránya alkohol!

Ennek oka, hogy a parfümben lévő alkohol bizony nem lesz jó viszonyban a Nap égető sugaraival. Márpedig az alkohol a legtöbb parfümben megtalálható. Meglehet, aki nyáron nem szeret parfümöt használni, azt csupán a fent írt tény tántorítja el attól, hogy illatfelhőben ússzon. Pedig a helyes „használat” tanulható, úgyhogy az alábbi tanács parfümfanatikusoknak és ellenzőknek is jól jöhet.

Hova ne kerüljön?

Sokunk általában a nyakunkra, dekoltázsunkra, csuklónkra, esetleg a könyökhajlatunkba fújunk a kedvenc illatunkból, és már nyakunkba is vesszük a nyári délutánokat/estéket. Ám ezek a helyek testünkön a forróbb napokon tiltólistások, hiszen – mint már említettük – az alkohol és a napsugarak nem csípik egymást, ezt pedig kisebb vagy nagyobb, a bőrünkre kerülő pigmentfoltokkal adják a tudtunkra.

Ahol a legideálisabb

A fentiekből is látszik, hogy a nyak, dekoltázs nem a legjobb megoldás nyáron, ha parfümözni szeretnénk. Ám a könyök-, esetleg a térdhajlat, de akár még a csukló is jó megoldás lehet. Amúgy is idefújva tart legtovább a parfüm, hiszen ezeken a helyeken a legideálisabb a testhőmérsékletünk az illat kibontakozásához.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...