2014.12.08. 19:42:41 5143 37

Ajándékozz horoszkóp szerint!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy közeledik a karácsony, egyre jobban nehezedik a teher az ember vállára, hogy mivel lepje meg szeretteit. Ha olyat szeretnél adni, ami nem túl drága, de igazán örömet okoz, akkor válassz valami apróságot horoszkóp szerint. A csillagjegy befolyásolhatja egy adott ember jellemét, ezt hívtuk segítségül az ötletelésnél, ami jó kiindulási alapként szolgálhat.

Régi horoszkóp - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Régi horoszkóp

Kos - energikus, tele van adrenalinnal és a sport elkötelezettje!

Eleme: A tűz
Életfilozófiája: Élj a mának!
Titkos vágya: Hogy mindenkit irányíthasson maga körül
Jellemvonásai: A Kos jegyűekről köztudott, hogy született kalandorok, rendkívül aktívak és kommunikatívak. Mindig készen állnak az új kihívásokra, ezért szeretnek minden, adrenalinszintet növelő expedícióban részt venni. Örök gyermekek.

Habár rendkívül önállóak, néha túlságosan megbíznak másokban, szinte naivak, ezért gyakran kerülnek teljesen ártatlanul bajba; ugyanakkor megvan az a csodálatos tulajdonságuk, hogy képesek megállni a saját lábukon, és sohasem veszítik el a bátorságukat. Lelkük mélyén örökké gyermekek maradnak, akik elbűvölő lelkesedéssel fedezik fel a körülöttük lévő világ varázsát, és sohasem veszítik el az életbe vetett hitüket.

Sok kiváló sportoló született a Kos csillagjegyben, mivel rendkívül energikus emberek. Jellegzetes férfias energiát árasztanak magukból, és emiatt az ebben a csillagjegyben született nők gyakran túlságosan erőszakosak és dinamikusak ahhoz, hogy minden férfival megelégedjenek. A hozzájuk tartozó férfinak igazi férfinak kell lennie, aki méltó ellenfelük. Ez az oka annak, hogy a szerelmi életük gyakran bonyolult. Ugyanez igaz az ebben a csillagjegyben született férfiakra is; ők is sokat várnak el leendő párjuktól. Gyakran teljesen ellenkező jellemvonásokat keresnek bennük. 

A fent említett jellegzetességek miatt a Kos kegyében született emberek rendkívül összetett személyiségek, gyakran nagyon nehéz megérteni őket. Impulzivitásuk és tettrekészségük miatt (gyakran hirtelen ötlettől vezérelve cselekszenek) életük tele van problémákkal és balesetekkel.

Mit érdemes adni nekik? A mindig aktív Kos számára a legtökéletesebb ajándék egy raftingolással eltöltött hétvége vagy egy egész napos paintballozás. Ennél a jegynél bármilyen ötlet bejön, ami eredeti. Egyedi ötletekkel lehet boldoggá tenni – ki tudja, lehet, hogy beválik, ha olyan kihívással ajándékozod meg a Kost, amilyennel eddig még nem találkozott.  

Bika - a luxus, a drága dolgok és a remek konyha szerelmese

Eleme: A föld
Életfilozófiája: Érzelmi és anyagi biztonság
Titkos vágya: Biztonságban és boldogságban élni, szeretve lenni és meggazdagodni
Jellemvonások: A nyugodt és összeszedett külső mögött hatalmas érzelmek, titkos vágyak és erős akarat rejtőzik, aminek a körülöttük élő emberek általában nincsenek is tudatában. Társasági jegyként ismerjük, akiket mindig emberek vesznek körül, ennek ellenére valahogy magányba húzódóak, és másokat csak egy bizonyos fokig engednek közel magukhoz, amelyet ők határoznak meg.  A Bika csillagjegyben született emberek az összes többi csillagjegytől különböznek, és tele vannak titkokkal – sohasem találkozhatunk olyan Bikával, akit úgy ki lehet ismerni, mint egy nyitott könyvet. 

A Bika jegyében született emberek híresen makacsak; ha egy Bika hisz valamiben, egy milliméterre sem lehet attól eltántorítani. Határozott meggyőződésüknek köszönhetően gyakran tartják őket kissé sznobnak, vagy ők tartják magukat felsőbb rendűnek. Gyakran nem is tudnak erről; néha egyszerűen kizárják az egész külvilágot és az új kihívásokhoz gyűjtik az energiát.

Mivel szeretik a biztonságérzetet és félnek kockázatot vállalni, szeretnek előre tervezni és sohasem bízzák a jövőjüket a véletlenre. Mivel föld jegyűek, a Bikák szorosan kötődnek a természethez és gyakran szeretik az állatokat. A szerelemben rendkívül érzékiek és a legnagyobb örömmel hódolnak a gyönyöröknek.

Mit érdemes adni nekik? A Kos jegyében született emberek örömre és luxusra születtek, ezért ajándékozz nekik csokoládét, vacsorát egy drága étteremben vagy masszázst egy luxus wellness fürdőben. Legjobban a saját készítésű ékszereknek vagy értékes lakáskiegészítőknek örülnek. Ne felejtsd el tökéletesen becsomagolni az ajándékot, hogy az esztétikai érzéküket is kielégíthesse.   

AjándékAjándék

Ikrek - a nagy intellektuel és az örök gyermek

Eleme: Levegő
Életfilozófiája: A világ minden szépségét kipróbálni
Titkos vágya: Mindig a csapat vezére lenni
Jellemvonások: Az Ikrek jegyében született emberek mindig rohannak, új élményekre és tudásra vadásznak. A kíváncsiság az a tulajdonságuk, amit egész életükben megőriznek, habár nehezen tudnak egyetlen téma mellett kitartani; szeretik minél több fűszerrel változatosabbá tenni az életüket! A kíváncsiságon kívül sokat beszélnek¸azok, akiknek nem forog a nyelve állandóan, valószínűleg nagyon sikeres írók, vagy született tehetségük van a nyelvekhez.   

Az ebben a jegyben született emberek gyakran válnak a beszélgetés témájává – jó vagy rossz értelemben. Szokatlan és egyedi életstílusuk miatt előtérbe kerülnek. A negatív kritika gyakran a féltékenység és az irigység következménye, amit a kevésbé kalandvágyó emberek éreznek az energikus Ikrekkel szemben.

Tudjuk róluk, hogy gyorsan és sikeresen tudnak pénzt keresni - és elkölteni is ugyanolyan gyorsan és hatékonyan tudják. Mivel szeretik a versenyeket és a játékokat,gyakran vonzzák őket a veszélyek, és emiatt nagy bajba kerülnek. Sokat követelnek a szerelemben, mivel olyan társat keresnek, aki képes tartani velük a tempót - ami egyáltalán nem könnyű feladat!

És hogy mit adj neki ajándékba? Nagyon boldoggá lehet tenni egy koncertre vagy a kedvenc együttesének fellépésére szóló jeggyel, a kedvenc magazinjukra szóló éves előfizetéssel, vagy kedvenc előadójuk legújabb albumával; ily módon egyszerre gondoskodsz az élményről és a szellemi kihívásról!

Rák - a rendkívül érzelmes maximalista

Eleme: A víz
Életfilozófiája: Olyan emberekkel venni körül magát, akiktől bizalomra és bensőségességre számíthat
Titkos vágya: Biztonságban érezni magát – érzelmileg, lelkileg és anyagilag
Jellemvonások: A Rák az asztrológia egyik legnagyobb rejtélye, mivel tele van ellentétekkel. Gondoskodó, kedves és együtt érző, különösen a szeretteivel, gonosz megjegyzéseivel és állandóan változó hangulatával azonban gyorsan el tudja üldözni maga mellől az embereket. Nem rossz természetű, csak kissé különc, ugyanakkor nem túlságosan biztos önmagában. Ezt mások gyakran félreértelmezik. Kívülről úgy tűnhet, hogy a Rák hideg és távolságtartó, de az álca mögött rendkívüli érzelmesség és érzékenység rejtőzik.   

A Rák jegyűek állandóan változnak; az élet sohasem áll meg a számukra, még akkor sem, ha látszólag nem mozognak. Bensőjükben az érzelmek folyamatosan mozgó óceánja van, attól olyan kiegyensúlyozottak. Néha olyannak tűnhetnek, mint egy jojó, ami nem tud megállni; habár néha nehezen kezelhetők emiatt, ez a jellemvonásuk teszi őket vonzóvá.  

A Rák jegyűek számára a szeretet a legfontosabb, ezért nehezebb nála romantikusabb embert találni. Egy kapcsolat megromlása általában nagyon rosszul érinti őket, de a varázslat, amit magukban hordoznak, lehetővé teszi, hogy újra szerelmesek legyenek – általában még nagyobb szenvedéllyel, mint korábban.

És hogy milyen ajándék való nekik? A Rák nem fog nemet mondani egy romantikus kétszemélyes vacsorára, egy csokor virágra vagy egy új bútorra, amivel kiegészítheti híres márkákból álló gyűjteményét. Számára nem is az a legfontosabb, hogy ajándékot kap, hanem az, hogy érdeklődsz a hobbija iránt: ebből látja, hogy valóban szereted!  

Oroszlán - a fenséges exhibicionista

Eleme: A tűz
Életfilozófiája: Kitaposni az utat mások számára
Titkos vágya: Sztárrá válni - minden területen
Jellemvonások: Az Oroszlán a győztesek, királyok és nagy egyéniségek jegye – az ebben a csillagjegyben született emberek mindezeket a tulajdonságokat megszemélyesítik. Az Oroszlánok a szeretet jegyében élik az életüket, döntéseikben gyakran a szívük diktál.Karizmatikus egyéniségük és pozitív gondolkodásmódjuk miatt többnyire sok barát veszi körül őket, és az élet legnagyobb megpróbáltatásait is humorral viselik.

Az Oroszlánok rendkívül hűségesek - ha egyszer odaadják a szívüket valakinek. De cserébe ugyanezt várják el; ha valaki megcsalja őket vagy összetöri a szívüket, sohasem felejtik el és nem is bocsátják meg. Kapcsolataikban elszántak, még akkor is, ha ez fájdalmas a számukra, és az összetört szívű társaik általában nem értik, hogyan képesek az Oroszlánok olyan könnyen elmenni úgy, hogy többé vissza se néznek.

Az Oroszlánok született vezetők és kalandorok. Legnagyobb hibájuk a büszkeségük és az arroganciájuk. Legkönnyebben bókokkal lehet elnyerni a szívüket; legyen óvatos a kritikákkal: valószínűleg rossz néven fogják venni!

És milyen ajándékot adjon nekik? A luxus szivarok, a drága borok, vagy egy jegy valamilyen színházi előadásra vagy koncertre tökéletes ajándék a számukra.  Az a legfontosabb, hogy egész idő alatt a figyelem középpontjában lehessenek – ügyelj erre, és az Oroszlánok lesznek a legboldogabb emberek a világon!

Szűz - örök romantikus, aki vadássza a szerelmet

Eleme: A föld
Életfilozófiája: minden helyzetben becsületesen és igazságosan viselkedni
Titkos vágya: Szeretni és szeretve lenni
Jellemvonások: Első ránézésre a Szűz gyakran tűnik zavartnak és szűk látókörűnek, de ez többnyire csak az önbizalomhiányából ered. Ha egy Szűz egyszer megtalálja a saját útját, úgy ragyog, mint a legfényesebb csillag az égen – a Szűzek ekkor az összes csillagjegy közül a legsikeresebbek és a legkreatívabbak. A Szűzek általában későn nyílnak ki – de a virágjuk annál lenyűgözőbb.

A Szűz egyik legnyilvánvalóbb jellemvonása, hogy hisz az életben és a körülötte élő emberekben – ami ritka tulajdonság napjainkban. Még azt is mondhatjuk, hogy a Szűz kissé naiv, mert még a csalódások és az árulások következtében sem válik cinikussá.Jó szíve és segíteni vágyása miatt gyakran dolgozik másokat segítő munkakörben – de az is sokszor előfordul, hogy nem tudja megtartani a kellő távolságot.

A Szűz rendkívül kreatív és érzékeny, ezért sohasem akar kitűnni. Visszahúzódó természetével csak azokat az embereket akarja boldoggá tenni, akiket a legjobban szeret. A Szűz szeret adni, és azok közé tartozik, akik a bajban mindig Ön mellett állnak!

És hogy milyen ajándék való neki? A Szűz ajándékának kiválasztása nem egyszerű – de minden fáradságot megér. Próbálj valami praktikus, egyszerű és a hobbijával kapcsolatos ajándékot kitalálni. Nem jó, ha az ajándék túl nagy kihívást jelent, mert a szégyenlős Szűz nem igazán fogja tudni értékelni.

Mérleg - nem követel, de rendkívül fontos számára az esztétikum

Eleme: A levegő
Életfilozófiája: Az élet megpróbáltatásai közepette is megőrizni az egyensúlyt
Titkos vágya: Egyszerű és bonyodalmaktól mentes élet
Jellemvonásai: Gyerekkorában minden Mérleg arról álmodozik, hogy megtalálja majd álmai hercegét/hercegnőjét – ezek az álmok azonban általában hamar elhalványulnak, és a Mérleg gyakorlatiasabb vágyakkal is megelégszik. Kifejezetten gyakorlatias és józan életszemlélete ellenére szerelmi ügyekben a Mérleg lelke mélyén rendkívül érzékeny – különösen az élete során elvesztett szerelmek fájnak.

A Mérleg rendkívül önálló és gyakran teremt látszólag tökéletes életet, mégis gyakran menekül a maga kis világába, ahol egyedül lehet a gondolataival. Kapcsolataiban néha megjátssza magát, ebben nagyon jó, és ezért tudja olyan jól megállni a helyét az üzleti világban is. Elbűvölő természetével sok befolyásos munkatársra tesz szert, és az emberek nehezen tudnak ellenállni az ajánlatainak. Ugyanakkor ő is nehezen mond ellent másoknak, és nem tud kiállni a saját érdekeiért. Ezért mond sokkal gyakrabban igent, mint nemet.

A Mérleg akkor a legboldogabb, ha megtalálja élete nagy szerelmét és az álmaiban elképzelt életet élheti – ilyenkor a legnagyobb élvezet figyelni őt. Olyan, mintha egy földi Paradicsomban élne, ezért sokkal gyakrabban kellene követnie az álmát és nem elfogadni, amit az élet kínál.

És milyen ajándékot kapjon? A Mérleg bárminek örül, amit tőled kap: elég lesz egy CD, könyv vagy virág. Csak az számít neki, hogy Ön nem feledkezett meg róla és a vágyairól!

Skorpió - nehéz eset, követelőző és sokba kerül

Eleme: A víz
Életfilozófiája: Legyőzni minden ellenfélt
Titkos vágya: Hogy ő legyen a nagy nyertes
Jellemvonásai: A Skorpió a legerősebb csillagjegy, ami az életstílusából is egyértelműen kiderül. Intenzíven él, élete tele van drámai kapcsolatokkal és sok hihetetlen élménnyel.  Gyakran jóval idősebbnek tűnik a valódi életkoránál, mert a természetével a bölcsesség is együtt jár, amit más jegyek szülöttei sok évvel később szereznek meg. Ez a kissé koravén világszemlélet okozza, hogy néha nehezen tudja élvezni az életet és nem tudja átadni magát a boldogság érzésének.

A Skorpió védelmező jelei a szenvedély és a hatalom, ezért néha nehezen találja a helyét a szerelmi kapcsolatokban. Nem tud könnyen lemondani a hatalomról és az ellenőrzésről, és nehezen tud szembenézni a saját érzelmeivel és túlérzékenységével.Sokszor még egy hosszú kapcsolatban is rejtélyes marad a partnere számára. Sok gondolat tükröződik a tekintetében, de azokat sohasem mondja ki hangosan, vagy vallja be. A vele való kommunikáció során néha úgy érezzük, mintha álarcot viselne – de ha megfelelő módon közelítünk hozzá, jó fogadtatásban lesz részünk.

A Skorpió született győztes, határozott természete azonban gyakran okoz bonyodalmakat az életében. Ha megsértődik valamiért, hosszú ideig nem békül meg. Gyakran az önkritika jelenti számára a legnagyobb akadályt.

És milyen ajándék való neki? A Skorpió imádja a drága dolgokat, és remek érzéke van a divathoz. Kitűnő választás lehet valamilyen Interneten vásárolt ruhadarab, ami a legújabb trendet követi. De vigyázz – nagyon jól kell ismerni az illetőt, mert egy rosszul megválasztott darabot nem könnyen fogad el.

Nyilas – jó kedélyű, játékos és különleges

Eleme: A tűz
Életfilozófiája: A kellemes életstílus megteremtése
Titkos vágya: Megváltoztatni a világot
Jellemvonásai: A Nyilas a zodiákus legpozitívabb jegye. Az ebben a jegyben született emberek kitűnnek kalandos természetükkel, életszeretetükkel és az új dolgok felfedezése iránti folyamatos szenvedélyükkel. Állandóan azokat a dolgokat kutatják, amelyek boldoggá tehetik őket. Ezért mindig jobb állásra, álomszerelemre és egzotikus vakációra vágynak. Bármi felkelti az érdeklődésüket, ami szebbé teszi az életüket. 

Az ebben a csillagjegyben született emberek hihetetlenül optimisták: hiszik, hogy minden lehetséges, ezért a körülöttük lévő emberek realistább világlátása gyakran elszomorítja őket. Folyton sietnek, hogy új élményeket szerezzenek, új kultúrákat, embereket fedezzenek fel, és új kihívásokat találjanak – ezért bármiféle korlátozás lehangolóan hat rájuk.  Ugyanez igaz a kapcsolatban élőkre: ha a társuk megérti őket, rendkívül kellemes és megértő partnerek, de ha kalickába akarják zárni őket, valószínűleg messzire fognak repülni. 

Imádják a szabadságot, ugyanakkor hihetetlenül őszinték, néha annyira, hogy tapintatlannak tűnnek.

És hogy milyen ajándék való nekik? Keressen őrült, érdekes tárgyakat, egyedi ékszereket, vagy ha megengedheted magadnak, fizesd be egy egzotikus nyaralásra.

Bak – komolyság és maximalizmus jellemzi

Eleme: A föld
Életfilozófiája: Büszke a legnagyszerűbb teljesítményeire
Titkos vágya: Hogy csodálják - de ne csak a hozzá legközelebb állók, hanem az egész világ
Jellemvonásai: A Bak az egyik legsikeresebb az állatövi jegyek közül, mert a maximalizmusa nem enged meg gyengébb teljesítményt. Nem dicsekszik az eredményeivel, de örül, ha mások észreveszik azokat. Céljai elérésében a Bak kitartó és következetes: pontosan tudja, hogy az út apró lépésekkel kezdődik, és mindig az első lépést a legnehezebb megtenni.  

A Bak számára az jelenti a legnagyobb nehézséget, hogy megtalálja a megfelelő egyensúlyt munka és szórakozás között. Gyakran előfordul, hogy túlságosan nekiszenteli magát az egyik dolognak, és elfeledkezik a másikról. Sok Bakot tartanak munkamániásnak,ugyanakkor kiváló szervező és elképesztően gyakorlatiasan látja a világot. Szokatlan humorérzékét a legfurcsább helyzetekben mutatja meg.

A Bak hűséges a kapcsolataiban, hosszú távra tervez. Leginkább azt a figyelmet keresi egy kapcsolatban, amire olyan nagyon vágyik – habár gyakran elfelejti viszonozni. A felszín alatt egy rendkívül hűséges és szerető szív rejtőzik, amely mindig mellettünk áll a bajban.

Hogy mit ajándékozz neki? Nagy örömet szerezhetsz neki azzal, ha elviszed ebédelni vagy egy kiállításra. Ajándékozz neki valami hasznosat; figyeljen jól oda, mire van szüksége – egy maximalista rendkívül nehezen felejti el a rosszul megválasztott ajándékot!

Vízöntő - mindig a figyelem középpontjában

Eleme: A levegő
Életfilozófiája: Megérteni az élet legnagyobb rejtélyeit
Titkos vágya: Hogy különleges és eredeti legyen
Jellemvonásai: Ezek az emberek nem csak vezetnek másokat – ők azok, akik kijelölik az utat. Egyedi és rendkívül kreatív gondolkodásmódjuk miatt sokan feltalálók lesznek.Rendkívüli mentális képességeik segítségével számos dolgot felfedeznek, habár intenzív természetüknek árnyoldala is van. Annak ellenére, hogy a sikeres emberek közül sokan születnek a Vízöntő csillagjegyben, ugyanez igaz az elmegyógyintézetekben ápolt betegekre is. Képességeik egyszerre jelentenek áldást és átkot. 

A hétköznapi életben a Vízöntő kellemes ember, ritkán ítélkezik mások felett, és nem hagyja, hogy az érzelmei akadályozzák. Általában nagyon objektív, társaságkedvelő természetének köszönhetően sok hű barátja van. A Vízöntő rendkívül furcsa és rejtélyes ember. Néha különcnek is tartják, de ettől olyan eredeti és különleges.

Játékos elméje általában erős véleményt fogalmaz meg, legyen szó politikáról, vagy bármilyen más témáról. Egész életében végigkíséri az elmaradhatatlan „valami”, amiben hinni tud.

És hogy milyen ajándéknak örülne? Az mindig beválik, ha valami érdekeset kap. Az ilyen vidám ember az eredeti és érdekfeszítő ajándékoknak örül. Egy izgalmas játék, az új vígjátékra szóló jegy, egy jó könyv vagy valami a kocsijába - bármelyiket imádni fogja.

Halak - finom művészlélek

Eleme: A víz
Életfilozófiája: Megszabadulni a magányosság érzésétől és érezni a kapcsolatot a természettel
Titkos vágya: Megélni, amit megálmodott
Jellemvonásai: A Halak jegyű ember rendkívül tehetséges és rejtélyes, de a számos képessége ellenére élete nagy részét értelmetlen csatározással tölti. Gyakran tele van ellenmondásokkal, nem tudja, merre induljon, hogyan döntsön. Néha olyan, mintha két különböző életet élne.

A Halak jegyű embert kettősség jellemzi. A szent és a bűnös is bennük lakozik. Egyszerre viselkednek elveszett lélekként és vezetőként, látnokként és pszichopataként. Mindezek ellenére sebezhetőségükben és bizonytalanságukban is rendkívül ellenállóak és találékonyak.

Mivel túl sok időt töltenek a gondolataikkal elfoglalva, a valóságban gyakran nem találják az utat, és nem ismerik fel a körülményeket, amelyekben találják magukat. Olyannak látják a világot, amilyennek látni szeretnék, nem pedig olyannak, amilyen valójában. Életüket gyakran a szívük vezérli, a legfontosabb szerepet a szerelmi kapcsolatok játsszák az életükben.

És mi legyen az ajándék? Nagyon vigyáznod kell, mit ad neki, mert a Halak jegy szülötte annak örül igazán, amit saját kezűleg készítettek a számára.  Ha nincs ideje erre, egy pár kényelmes papucs vagy egy jóga bérlet is megteszi.

Forrás: Dormeo

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!