2016.09.05. 16:41:19 10112 247

Agyő, vízhólyagok, viszlát, sajgó láb! – Magassarkúban fájdalom nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csodálattal nézem a sorozatok szereplőit, akik (az „otthoni” jelentekben is!) magassarkúban tipegnek fel és alá a kamera előtt, és arcukon nyoma sincs semmilyen fájdalomérzetnek. A legnagyobb „mágus” ezen a téren Carrie Bradshaw, aki valószínűleg magassarkú cipővel a lábán született.

Sajgó láb - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sajgó láb

Azt nem mondom, hogy én is szeretnék olyan profi lenni, hogy egy magasabb sarokkal megáldott lábbeliben róhassam a kilómétereket egész nap. De azt el tudnám viselni, ha alkalmanként, amikor ezt az izgalmas lábbelit kell viselnem, nem azért kellene küzdenem, hogy a fájdalomtól eltorzult arcomra mosolyt erőltessek.

Van megoldás?

Szerencsére van, egy apró trükkel orvosolható a fájó lábfej, a kék és zöld foltok, a vízhólyagok és a fájdalom okozta probléma.

Éljen a retró és a ragtapasz!

Gyermekkorunkban egy-egy „jóság” miatt a lábunkra került sebre fogta oda a kötszert, vagy rögzítette kificamított ujjunkat, addig felnőttként a magassarkú okozta kínokat is enyhítheti a jó öreg ragtapasz.

És akkor jöjjön, ami még nem volt!

Hogy elkerüld a cipő okozta fájdalmat, a ragtapasz segítségével ragaszd össze a 3. és 4. lábujjadat és így bújtasd a lábbelidbe. A fájdalom huss, el is illan.

De hát miért?

E két ujj között lévő idegek megnyomódnak, ha magassarkút húzunk, ami fájdalmat okoz. Ám ha a két ujj egymáshoz van rögzítve, ez az ideg nincs igénybe véve, nem fáj, ha magas sarkakon tipegünk reggeltől estig.:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...