2023.10.09. 11:00:08 6064 232

A Te hűtőszekrényedben sincs hely? – Csinálj magadnak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, ahogy nincs elég nagy konyhapult, és női táska, úgy nincs elég nagy hűtőszekrény sem. Mert soha nem tudsz úgy elpakolni a polcokon, hogy minden elférjen, és minden jó helyre kerüljön. Alkalmanként valami kiszorul és tuti, hogy az kerül legbelülre, amire éppen szükséged van.

Hűtőszekrény élelmiszerekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hűtőszekrény élelmiszerekkel

Pedig az a lényeg, hogy mindennek meglegyen a helye, és mindig oda kerüljön vissza, ahonnan elvetted! Olvasd el a lenti tippet, és ha az életed nem is változik meg gyökeresen, azért sokkal komfortosabban pakolászol majd a hűtőszekrényedben.

Használd ki a magasságot!

Teljesen természetes módon mindent is a polcokra próbálunk pakolni. Aztán szörnyülködve vesszük észre, hogy a bepakolt élelmiszerek és a következő polc között óriási hely tátong. Mit tegyünk?

Végy két evőpálcikát!

Tedd a két pálcát az edényre, és máris halmozhatod a tálra a következő edényt! Egy próbát biztosan megér!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...