2014.08.08. 09:53:50 4371 14

A Sziget előtt is van élet: programajánló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan indul a Sziget fesztivál, de addig is rengeteg program lehetőség közül lehet választani. Ha a hétvégét emberek között, jó hangulatban szeretnéd eltölteni, akkor csemegézz ebből a programajánlóból, hiszen még nyár van, ráadásul jó idő is ígérkezik! Élvezd ki!

Fesztivál, nyár, lampionok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fesztivál, nyár, lampionok

Már elkezdődött:

Art Moments (Városligeti Csónakázó tó) - augusztus 20-ig

800 négyzetméter stég, amúgy romantikus evezés közben műélvezet. Arab, közép-európai (a kurátor a csodás Trafó Galériát vezető Fenyvesi Áron) és magyar képzőművészek állítanak ki. Lesz még sok minden jó: Vivian Maier vetítés, libris kiállítás, Wonderlab vásár és a Hadik tart beszélgetéseket: Térey János, Rutkai Bori és a Specko Jedno, Dragomán György, Szabó T. Anna, Tóth Evelin és a TrioM jazz trió, a Dés család: Dés László, András, Mihály és Marci, és sok slammer.

Hello Budapest! Fesztivál (MOM Park) - augusztus 10-ig

Ez most mainstream. A Juventus Rádió 25, ennek örömére lesz sok zene és sör a bevásárlóközpont árnyékában. Charlie, FoolMoon, Nyári Károly, Éliás Gyula, Csordás Tibi, Gájer Bálint, Kefir, Kocsis Tibi, Lányi Lala, Vastag Tamás, Studio11 Ensemble, Harmonia Garden. Na.

7vége az ég alatt (Páskom major, Úny) - augusztus 10-ig

Kajás, zenés, non a profit.

„Olyanoknak, akik szívből tolják a hullócsillagos augusztusi ég alatt. Nincs púder, nincs izmozás, nincs feszkó, nincs VIP és nincs backstage. Béke van, szeretet és tisztelet, testvérek! Ha kérsz, kapsz két adagot is mindből. Van elég.”

Boldogság kiállítás (Supermarket Gallery) - 19:00, szeptember 5-ig

Múltkor is örömmel ajánlottuk a helyet, ahol csütörtök este kortárs kultúránk fiatal kiemeltjei találkoznak majd, mivel az Ív & Candie felfutott fotós párosból Szombat Éva önálló projektje nyílik meg. Szövegíró Vida Vera, a lemezlovas Galactic Jackson lesz. Mottó is van: „A boldogság olyan mint a matek, meg kell tanulni.” Háttérképünket a kiállítás ihlette.

Budapest Rooftop Cinema: Best of '64 (Corvintető) - 21:00 körül

Ezen a héten sem bírjuk kihagyni a szabadtéri tetős filmnézés ajánlását. Mostantól sorozatban jönnek az elmúlt évtizedek legjobb filmjei, több közül lehet választani. '64-ből versenyben mind az idén ötven éves A Hard Day's Night (A Beatles korszakváltó, zseniális első filmje), a Goldfinger (klasszikus James Bond), a Fistful of Dollars (Leone western) és A Shot in the Dark (Peter Sellerses krimis). A Beatles áll nyerésre.

AUGUSZTUS 8. (PÉNTEK)

Barokk esküvő – Győr

Pompás mulatás, színes programok, romantika, no és Győr! Kell ennél több? Imádjuk!

III. Paloznaki Jazz és Bor Piknik - augusztus 10-ig

Balatoni öröm, Füredtől negyed óra. Koncertek, jó kaják, jó piák, jó balaton. Fellépnek például a Snétberger-tanítványok, lesz Mrs. Columbo, Mezzoforte, Tárkány Művek, Tompos Kátya és Hrutka Róbert.

Szentbékkálla Fesztivál (ugyanott) - augusztus 10-ig

Káli-medence, friss techno muzsika. Két év után most ismét. Egyelőre több információ nincs.

Na, milyen volt Afrika? Ünnepi KFT (Park) - 19:00

Még nosztalgia. A KFT gigaslágerének szülinapját ünnepli. Sőt, még vendégek is lesznek. Hajós András, Hegyi György, Csipa és Tóth Tibi (Hooligans), Ökrös Csaba, Danics Dóra, Serengeti Troupe. Utazni élvezet.

Frenk akusztik (Hunnia Bisztró) - 21:00

Torma Gábor (Hiperkarma, Braindogs, Budapest Bár) saját szerzemények mellett David Bowie, Tom Waits, Ian Dury, Prince és Elvis Presley zenét zenél.

AUGUSZTUS 9. (SZOMBAT)

Kecskemét: Bor és pálinkaünnep

Ha kevésbé zsúfolt helyen szórakoznánk, nagyon hangulatos programnak ígérkezik.

Indul a Balatonfüredi Borhetek

Jó kis programnak ígérkezik, de arra készüljünk fel, hogyha eddig nem foglaltunk Balatonfüreden szállást, akkor nagyon nehezen fogunk találni a balatoni városban, inkább a környékén keresgéljünk.

HS7, vendég: Konyha (Park) - 19:00

Ez a nagyon jó Heveny, ez lesz az első a Parkban. Németh Róbertnek ezt a cikkét például olvasták-e már?

ZUP (A38 Tetőterasz) - 20:00

A Záhony Unplugged Project egyre ismertebb és ez nagyon jól van így. Egész nyáron ez lesz az egyetlen budapesti koncert, ami csak ZUP. Az A38 terasza pedig elég jó helyszín.

Balkan Beats (Ankert) - 23:00

It iz bekk bébi. Jó kis balkán zene, régen a Gödörben, volt már a Mikában is, most szombaton az Ankertben lesz táncolás.

AUGUSZTUS 10. (VASÁRNAP)

OOPS - Falfestés kiállítás (PP Center) - 19:00, augusztus 10-ig

Igazolhatóan tényleg nagyon jófajta street art festés lesz a Sziget elé, több napon át. Buli is várható. Például a méltán híres Gazsi Rap Show.

AUGUSZTUS 11. (HÉTFŐ)

Elkezdődik a Sziget. Innentől nem tudunk mást hozzátenni.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...