2015.09.13. 14:27:09 10469 339

A szexi lábakon túl - 5+1 dolog, amire még képes a nejlonharisnyád
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizony, érzékeny búcsút kellett vennünk a könnyű, nyári szoknyácskáknak, ruháknak, a csinos szandáloknak. Szerencsére, azért szoknyát még viselhetünk így ősszel is, persze, szigorúan harisnyával. Ám ez a remek kis találmány nem csak az öltözködés terén állja meg a helyet!

Harisnya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Harisnya

Hála az amerikai DuPont cégnek és férfiak heves érdeklődésének a harisnyába, magassarkúba bújtatott női lábak iránt, már több mint 75 éve élvezhetjük a nejlonharisnya mindennapi csodáit. Volt idő, hogy a nők szinte ölre mentek érte. Szerencsére, napjainkban nem kell se kisebb, se nagyobb harcot vívnunk, ha beszereznénk néhány darabot belőle.

Nem örök életű…

Sajnos, amilyen könnyen hozzá jutunk, sokszor olyan hamar búcsút is kell mondanunk hőn szeretett nejlonharisnyánknak. Mert hopp, kiszakadt, felszaladt egy szem és már mehet is a kukába.

Vagy mégsem?

Azért csak lassan a testtel! Ha esztétikai hibái még vannak, azért másra még kitűnően hasznosítható ez a csodás ruhadarab.

Ha elveszett…

Biztos Veled is megtörtént már, hogy az apró fülbevalód, vagy annak csatja, esetleg a kontaklencséd a földön landolt és égre-földre kerested, de nem találtad. No, ezzel ezután nem lesz gondod! Csak feszíts a porszívócső végéhez egy harisnyát, izzítsd be a gépet és pásztázd végig a területet a csővel. A harisnya felfogja az apróságokat és így csökkenti a bosszúságot.

Ha gyúrnál…

Vagyis ha a tésztagyúráson már túl vagy, és szeretnéd kinyújtani a tésztát, előtte teríts ki egy nejlonharisnyát a deszkára. Így könnyebb dolgod lesz és a tészta is kevésbé fog ragadni.

Ha még mindig aggaszt a dezodorfolt…

Habár nemrég már foglakoztunk azzal, hogyan tüntetheted el a deo- vagy izzadságfoltokat a ruhádról, most adnánk egy újabb ötletet. Gyűrj össze egy harisnyát, nedvesítsd be és ezzel dörzsöld át foltot a ruhádon. Nem lesz szöszös és nem is károsítja az anyagot.

Ha tisztán tartanád a hajkeféd…

A még tiszta vagy a már „hajtalanított” kefére húzz rá egy harisnyát úgy, hogy a „tüskék” áttörjenek a nejlonon. A harisnya majd szépen felfogja a hajszálakat, így következő alkalommal nem lesz más dolgod, mint

Ha zavar a pára…

Ha nem szeretnél többé a párás ablakkal bajlódni, mielőtt útnak indulsz az autóddal, a következőt tedd: egy kiszuperált harisnyába szórj egy kis macskaalmot és helyezd el például az ülés alatt. Az alom magába szívja a nedvességet és viszlát, párás ablak. Azért a harisnya rendszeres szárításáról ne feledkezz meg!

Ha újra tisztának látnád a kedvenc serpenyőd…

Nem eshetünk neki a teflon bevonattal bíró serpenyőnknek „csakúgy”, hiszen sérülne a felülete. Ezért inkább végy egy harisnyát, kötözd össze kis gombóccá, önts rá néhány csepp mosogatószert, nedvesítsd be és ezzel takarítsd le a sütés közben keletkezett foltokat.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...