2015.05.18. 18:00:00 5653 230

A sötétben bámulatos dolgok születhetnek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bár azért kicsit hasonlít a koncepció az árnyékszínházra(Attraction!), el kell ismerni, hogy a Szibériai Udi tánccsoport is fantasztikus! Akad kihívója a magyar Fricska triónak a brit tehetségkutató show-ban. A jó és a rossz örök küzdelmét mutatja be a művészi és egyben modern koreográfia. Szerintünk tetszeni fog, nézd meg!

Az Udi csoport produkciója - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Az Udi csoport produkciója

A szibériai tánccsoport tagjai még angolul sem tudnak, mégis keresztül táncolták magukat a Britain's Got More Talent szőrös szívű zsűrijének első rostályán. Ebből is látszik, hogy mennyire befogadóak a britek. No, de nézzük meg inkább a bámulatos videót!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...