2018.04.22. 11:05:27 13726 319

A salátacentrifuga új élete – Mert nem csak saláta kerülhet bele!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizonyára Nálad is vannak olyan dolgok a háztartásodban, amire nagyon régóta vágytál, meg is vetted, és csak a vásárlás, az első használatok után derült ki, hogy jól ellettél volna nélküle is. Jártunk mi már így olajsütővel, és legutóbb a salátacentrifugával is.

Saláta centrifuga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Saláta centrifuga

Praktikus kis készülék, nem arról van szó, de ahányszor eddig elővettem salátát vagy bármi mást mosni… hát! Ennyi erővel az üzletben is maradhatott volna. Ám most láttam egy videót, és úgy érzem, a kis szerkezet nem érkezett hozzánk hiába. Mert saláta és egyéb zöldségek mellett, vagy helyett más is mosható benne! Na, elő a bugyikkal, melltartókkal és ezt figyeld!

Hogy is van ez!

No, akkor végy egy salátacentrifugát, meg néhány melltartót, esetleg bugyit, amit gyorsan szeretnél kimosni! Tedd őket a centrifugába, töltsd az edényt félig mosószeres vízzel! Hagyd kicsit ázni őket, majd nyomkodd át a ruhaneműket! Most tedd rá a fedőt a tál tetejére és pörgesd meg néhány percig! Most vedd le a tetőt és öntsd le a vizet a fehérneműkről! Öblítsd át őket tiszta vízzel, és szerintem az edényt is érdemes mosószermentes vízzel kilöttyinteni. Tedd a mosandókat vissza a tálba, önts rá tiszta vizet és indulhat újra a centrifuga! Néhányszor „centrizhetsz”, aztán öntsd le a vizet a ruhákról, és most centrifugázz addig, amíg a ruhaneműk közel szárazak nem lesznek! És már kész is, mehetnek a szárítóra a bugyik, melltartók! Mondjuk, én utána már csak erre használnám a szerkentyűt, de ízlés dolga…:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...