2020.04.18. 14:07:18 9717 301

A puha ajkakért házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ajakbalzsamból soha nem elég! Legyen semleges, legyen belőle színes, mindenféle ízű, illatú. De az sem árt, ha egy természetes összetevőjű is van a tarsolyodban. És hogy állsz a saját magad által kreált ajakápolókkal? Mi most ajánlunk Neked egyet!

Szép száj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép száj

Csupán 4 összetevő kell hozzá, és ajkaid újra puhák lesznek, ráadásul természetesen!

Ajakápolás természetesen!

Ehhez szerezz be kókuszolajat, méhviaszt, sheavajat, mindegyikből 10 grammot, valamint rózsaolajat! Az első három összetevőt vízgőz fölött megolvasztjuk, összekeverjük. Az egész összeáll majd egy homogén masszává. Ha ez megvan, hagyd egy kicsit hűlni, majd cseppents bele néhány csepp olajat. Ezután tedd kis üvegcsébe, amiből majd később kényelmesen használhatod az ajakápolót. Hagyd kihűlni, majd egy órára mehet a hűtőbe, hogy megdermedjen.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...