2021.12.15. 10:15:00 7916 247

A pénzkeresés új alternatívája: Töltsd meg online a pénztárcád!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A munkaerőpiac kész két lábbal beleugrani az online világba! Hogy mi se maradjunk ki belőle, egyszerűen csak határozzuk meg szakterületünket és keressünk pénzt az interneten keresztül. Nem is fontos teljes állást vállalnunk, a 8 órás keresetünk kiegészítéséhez ugyanúgy az ölünkbe pottyanhat a lehetőség!

Online pénzkereset - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online pénzkereset

Nem tudod mihez is kezdhetnél? Nézz csak körül, mások milyen kis (akár banálisnak is nevezhető) dologgal indultak neki és bejött! Az offline világban használt bármilyen képességünk átültethető a digitális térbe egy kevés fantáziával! Nézd csak!

Korrepetálás és oktatás

Az online tanítás is egyre bővülő terület. A szükséges készségekkel és képesítéssel rendelkezve szabadúszóként és weboldalak szerződött szakembereként is lehetőségünk van megmutatkozni a tanulni vágyók előtt. De ne csak a klasszikus iskolai tananyagra, a nyelvórákra és a hangszeroktatásra gondolj: Bármilyen képzőművészeti és kézműves foglalkozás belefér!

Fizetett felmérések kitöltése

A fogyasztói szokások feltérképezése marketing stratégiák kidolgozása előtt létfontosságú a vállalatoknak, emiatt közülük egyre több hajlandó fizetni is. Annyira jól nem fizet egy-egy felmérés kitöltése, de nagy előnye, hogy bármikor elvégezhető a munka, amikor éppen időnk van rá. Meg azt se feledjük, hogy sok kicsi bizony sokra megy!

Próbavásárlás

Akármilyen furcsán is hangzik, vannak olyan területek, ahol ez nem csupán a fizikai térben létezik, egyre bagyobb kereslet van internetes próbavásárlók iránt. Az biztos, hogy a megvásárolt árut ki kell fizetni, de fizetést kaphatunk azért, hogy költünk.

Videóanyagok megosztása

A videómegosztó webhelyek máig felkapottak, míg a közösségi oldalak szintúgy rákapcsoltak: Emberek ezrei néznek érdekes, humoros vagy éppen hasznos készséges bemutató felvételeket. (Innen pedig már egyenes út vezet a hirdetésekhez.)

Hirdetési felület biztosítása

A saját webhelyen vagy blogon történő hirdetés is egyszerű pénzkereseti lehetőségnek számít. A felkapott témákat feldolgozó oldalakon történő megjelenésért sok vállalkozó fog áldozni. A jó blog pedig szponzorokat fog vonzani. Ha online fórumot szeretnél működtetni, ugyancsak adj teret a hirdetési felületek eladásának.

E-könyv kiadása

Aki írói vénával van megáldva, fontolja meg, hogy digitálisan jelenteti meg a művét. A borsos áru nyomdaköltségek kikerülésével még több bevétel ütheti a markodat!

Fényképek internetes értékesítése

Hobbid a fényképezés és minőségi képek kerülnek elő a fotómasinádból? Egészítsd ki bevételedet azzal, hogy ellenérték fizetése után felhasználhatóvá teszed a műveidet! Akár egy kimondott témakörre, akár átfogó témára esik a választásod, biztos, hogy nagyon keresettek lehetnek a képeid!

Forrás: www.womansera.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...