2023.07.12. 13:30:00 6185 213

A pasim haverja az agyamra megy! Mit tegyek?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szerelem rózsaszín ködét szétzilálhatja, és a földöntúli boldogság napjait megkeserítheti, ha a szerelmespár környezetében van valaki, aki ellenzi a kapcsolatot. Szerencsére ilyen nem túl gyakran fordul elő, és idővel el is csillapodnak a kedélyek. Viszont akadhat olyan személy a választottunk környezetében, akit mi nem tudunk elfogadni.

Tanácstalan nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tanácstalan nő

Ez a személy legtöbbször nem is családtag, akit el sem lehet kerülni, hanem egy régi cimbora, aki vicceskedve szólogat be nekünk, esetleg egyenesen rossz hatással van a partnerünkre.
Az első lépés az, hogy meg tudjuk fogalmazni, mi is pontosan a problémánk ezzel a haverral.
Lehet, hogy nincs is akkora gond, és csak egy olyan emberre hasonlít ez az ellenszenvesnek tűnő alak, akivel rossz tapasztalatunk volt. Ilyenkor próbáljunk elvovatkoztatni a korábbi élményeinktől, és rászánni magunkat arra, hogy megismerjük őt.

Könnyebb a dolgunk akkor, ha ellenszenv csak a mi részünkről áll fent, hiszen ilyenkor nem egy másik ember szimpátiájáért kell megdolgoznunk, hanem csak a saját akaratunkat kell legyőznünk.

Mit tegyünk, ha jogos az ellenszenvünk?

Amennyiben bebizonyosodott, hogy a párunk barátja a kapcsolatunk ellen áskálódik, vagy bizonyítottan kifordítja önmagából a szerelmünket, akkor vádaskodás nélkül beszéljünk aggályainkról a partnerünkkel.
Kérjük meg őt arra, hogy a barátja iránti lojalitása ne funkcionáljon szemellenzőként a helyzetben, valamint biztosítsuk arról is, hogy nem szeretnénk közé és a cimborája közé állni.

Ha a párunk nem tudja elsimítani a feszültséget, kérdezzük meg őt arról, hogy tud-e esetleg közös pontot (pl. hobbi, élethelyzet) a problémás haverja és közöttünk, hogy arra alapozva megkísérelhessük a viszony rendezését.

Amit semmiképpen se tegyünk!

Sohasem szabad éket verni a párunk és a baráti társasága között! Mi sem szeretnénk, ha a másoknak furcsának vagy idegesítőnek tűnő legjobb barátnőnk és az új szerelem között kellene választanunk, nem igaz?

Ha minden próbálkozásunk ellenére sem tudunk normális kapcsolatot kialakítani a párunkkal szerzett új társasággal, akkor szorgalmazhatjuk azt is, hogy nélkülünk találkozzon a haverjaival.
Ez ugye sajnos akkor nem lesz kivitelezhető, ha mindenki a partnerével érkezik a találkozókra, mert ez még kedvezőtlenebb színben fog feltűntetni bennünket.
A piszkálódásnak frappánsan, ugyanakkor kedvesen vegyük el az élét, így nem lesz mire visszavágnia a kötözködő félnek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mindened a tészta? – Ezért jó/rossz, ha ezt fogyasztod

Lehet pizza, bukta, lehet káposztás cvekedli, lehet túrós tészta, spagetti, carbonara, neked mindegy is, a lényeg, hogy tészta legyen. Háziasszonyként is imádnivaló eledel, hiszen a tésztás ételek könnyen és gyorsan elkészíthetőek, így nem kell órákat a konyhában álldogálnod miattuk.