2015.06.19. 08:00:31 8820 303

A párnahuzat 5 új élete
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már nem húzod a párnádra, mert – teszem azt – divatja múlt a huzat, vagy elhasználódott, kopott , esetleg szakadt valahol, attól még nem kell a kukában végeznie. Gyűjtsd őket egy dobozban, majd amikor a segítsége kell, vedd elő őket a varázsládikából, és használd fel újra! Tippek!

Párnahuzat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Párnahuzat

Megvédi a ruhát

Utazáskor vagy a szekrényben húzz az öltönyre vagy a kényes ruhadarabokra, kosztümökre egy kilyukasztott párnahuzatot. Tökéletes védelmet nyújt a por és a kosz ellen, igaz, nem vasalja ki a ruhát helyetted. ;)

Készíts belőle táskát!

A designosabb darabokból egy-két öltés segítségével helyes kis bevásárló táskát készíthetsz.

Moss benne!

Nem kell textil zsákot vásárolni a mosáshoz, egyszerűen csak fogj be egy kiszuperált párnahuzatot, és tedd bele a harisnyákat, vagy a plüss állatokat, esetleg a kényesebb bugyikat, felsőket, melltartókat. Hasznos!

Szennyestartó

Egy kis átalakítással (de ez sem feltétlenül szükséges), a szögre felakasztva kicsi szennyestartóként is funkcionálhat, amibe a koszos zoknikat bele lehet szórni. Így nem fognak elkeveredni a párok sem a nagy szennyeskosárban.

Ágynemű tárolása

Az ágyneműszetthez tartozó takarót és kispárna huzatot bele hajtogathatod a párnahuzatba, és így teheted a szekrénybe! Ugye milyen nagyszerű? Így nem kell keresni az egymáshoz illő dolgokat.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...