2023.03.07. 15:26:07 5439 216

A MÁV Szimfonikus Zenekar fellépésével mutatják be a Jurassic Parkot a Margitszigeti Szabadtéri Szín
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A MÁV Szimfonikus Zenekar fellépésével, a teljes filmzene élő előadásával láthatja a közönség a Jurassic Park című filmet bemutatásának 30. évfordulója alkalmából a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon május 28-án.

Zene - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zene

Steven Spielberg és John Williams alkotása a színpad díszletét adó zöld lombok előtt, a MÁV Szimfonikus Zenekar kíséretében, óriásvásznon elevenedik meg.

A mindeddig kiállítótérként, hangversenyteremként és színházként ismert művészeti tér a Jurassic Park bemutatásának 30. évfordulója alkalmából egy este erejéig az ország legnagyobb szabadtéri mozijává alakul át.

Az 1993-ban bemutatott, immár kultikussá vált tudományos-fantasztikus kalandfilm jelenetei az óriásvásznon HD-minőségben elevenednek meg, a MÁV Szimfonikus Zenekar kíséretében, Farkas Róbert karmester vezényletével.

Bán Teodóra, a Margitszigeti Színház igazgatója, művészeti vezetője kiemeli, hogy az évfordulóra olyan rendezvényt álmodtak meg, amely egyszerre méltó a Jurassic Park világszerte koncerttermekben, arénákban ünnepelt 30 éves jubileumához és a Margitszigeti Színház több évtizedes hagyományaihoz.

A színház a koncert napjára és azt megelőzően Nagy Dinófesztivál elnevezéssel szervezett programsorozatot. Két nyereményjátékot, dinójelmezversenyt és dinókeresést is szerveztek, a koncert napján pedig a színház Dinó látogatóközponttá alakul, ahol a magyar őslénykutatás elismert szakemberi tartanak ismeretterjesztő előadásokat.

Emellett vetélkedőkkel, ügyességi és csapatjátékokkal is készülnek. A részletes program a www.margitszigetiszinhaz.hu weboldalon érhető el.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...