2018.11.14. 17:36:47 9666 356

A legnagyobb karácsonyi vásárok csak egy ugrásra vannak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudtad, hogy a legnagyobb európai karácsonyi vásárok között fővárosunk, Budapest is otthonául szolgál egynek? Sőt, a másik kettő, dobogós főváros is a környékünkön van, így csodás helyszínéül szolgálhatnak egy hosszú hétvégés kiruccanáshoz.

Bécsi karácsonyi vásár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bécsi karácsonyi vásár

Hol tudunk egyszerre bevásárolni karácsonyi apróságokból és feltankolni ünnepi hangulatból? Természetesen egy karácsonyi vásárban, s hogy ne menjünk nagyon messze, nézzünk körül a közeli fővárosok utcácskáiban!

BÉCS

Az osztrák főváros számos kivilágított utcáján csatangolhatunk a helyiek társaságában. A csillogó karácsonyi csecsebecsék nézegetése közben karácsonyi fűszerezésű sütiket fogyaszthatunk a forralt borunkhoz, vagy élvezhetjük a sült gesztenye ízét és illatát.

A kisebb-nagyobb karácsonyi vásárok mellett ne hagyjuk ki a Rathaus, azaz a városháza helyi művészek által kidíszített épületét sem.

BUDAPEST

Lángos és kürtöskalács? A magyaros ételek nemcsak a külföldi látogatók kedvencei a vásári forgatagban. Legyen szó a Duna-partól vagy a Lánc-hídról, az adventi fények még a jól ismert helyeknek is különleges hangulatot kölcsönöznek. A fenyőágakkal díszített kis faházak kínálatai között kézműves finomságok, pl. mézeskalács-díszek várnak ránk, a szabadtéri színpadokon pedig az ünnephez kapcsolódó előadások és koncertek részesei lehetünk.

PRÁGA

A macskaköves utcák és a csodás épületek karácsonyi mesevilága egészen az Óváros térre vezetnek bennünket, ahol fából készült játékok és más, helyi kézműves termékek várják, hogy az ajándéktáskákba kerüljenek. Ha pedig megéheznénk, bátran kóstoljunk bele a karácsonyi vásárban kínált hagyományos ételekbe.

Forrás: houseandgarden.co.uk/article/christmas-markets-europe

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...