2023.10.06. 13:58:28 5380 218

A kis feketén túl jöhet a kis fehér? – Avagy mire jó egy fehér ing?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A ruhatárunkban kell, hogy legyenek olyan alapdarabok, amik bármikor bevethetőek, legyen a program egy családi, baráti összejövetel, egy különleges alkalom, ünnep. Ilyen a farmer, a „kis fekete”, egy kényelmes póló, illetve az ehhez tartozó kiegészítők. És ide sorolható a fehér ing is, ami szuperül kihasználható!

Fehér ing - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér ing

Mert a fehér ing bevethető…

... a kedvenc farmered mellé

A derekadon megkötve, egy top vagy póló fölé felvéve laza és csinos szettet kapsz! Ha kijön a jó idő majd egyszer újra:), a kedvenc maxi szoknyáddal is jól mutat!

... hűvösebb tavaszi vagy nyári napokon

Bizony, akár kabát helyett is jó szolgálatot tehet egy fehér ing. Tudjuk, hol van még a tavasz, pláne a nyár! De hidd el, hamarabb eljön, mint gondolnád!

... egy alkalmi szoknyához

Ha olyan a szoknya szabása, mondjuk váll nélküli, simán alá veheted az inget és máris egy kicsit más stílusú alkalmi ruhát kapsz.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...