2022.10.24. 14:00:04 6175 235

A jelszó: le a pattanásokkal! – 1+1+1 gyors tipp, ha eltűntetnéd, vagy inkább megelőznéd őket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy váratlanul megjelenő apró pötty az arcunkon általában nem dobja fel a reggeleinket. Sőt! Eléggé el is tudja rontani azokat! Ilyenkor jönnek a gyors praktikák: nyomd ki, kend le, takard el! És a baj nemhogy megoldódna, hanem még nagyobb lesz… szó szerint.

Pattanás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pattanás

Hogy elkerüld a totális katasztrófát, már ami az arcodon éktelenkedő pattanásokat illeti, érdemes bevetned egyszerű, de nagyszerű praktikákat. Nyugi, semmi ördöngösségre nem kell gondolni, csak figyelj!

  • Gőzölj, hogy ne gőzölj be! Akár a házi arctisztítást választod, akár szakemberre bízod magad, alkalmanként nem árt, ha némi gőzzel tágítod ki a pórusaid, hogy a méreganyagok könnyebben távozhassanak. Ha magad szeretnéd „átnyomkodni” az arcod, hogy megszabadítsd mitesszerektől, pattanásoktól, csakis tiszta eszközökkel, tiszta kézzel kezdd el!

  • Tápláld! Válassz a bőrtípusodnak megfelelő, tápláló arckrémet, amivel nem csak napközben, de éjszakára is kend be az arcod, hogy a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok felszívódhassanak.

  • Ugyan messze még a farsang, de a maszk belefér! Bizony, egy tápláló, ásványi anyagokkal, vitaminokkal teli arcpakolást hetente egyszer igyekezz beiktatni, hogy bőröd egészséges, ragyogó és „pattanástalan” legyen!

Nem tudod, miért lehetnek mindennapjaid részei az apró kis pöttyök? Íme, néhány ötlet!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.