2024.07.10. 15:36:38 6057 183

A hétvégén rendezik meg a Tiszafüredi Halasnapokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fesztiválhelyszínné változik a tiszafüredi Halas tér július 11-től 13-ig: a Tisza-tó Feszt - Tiszafüredi Halasnapokra koncertekkel, felvonulással, kirakodóvásárral, vidámparkkal, családi programokkal várják a látogatókat, a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. pedig megrendezi a VII. Tiszai Halételek Fesztiválját.

Koncert szabadtéren Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert szabadtéren Fotó:123rf.hu

A Tisza-tó Feszt - Tiszafüredi Halasnapok a város és a régió egyik legnagyobb hagyományra visszatekintő fesztiválja, amelyen a helyi értékek és csoportok is bemutatkoznak. Tiszafüred legnagyobb összefogása ez a rendezvény: valamennyi városi intézmény részt vesz a programok szervezésében - idézi Tiszafüred Város Önkormányzata közleményében Ujvári Imrét, a város polgármesterét (Fidesz-KDNP).

Tóth Józsefnek, a Tisza-tó Feszt főszervezőjének tájékoztatása szerint idén három napon át, két színpadon várják a látogatókat a Halas téren. A fesztivál nagyszínpadán fellép többek között Mihályfi Luca, Desh, Dzsudló, Rácz Gergő, a Halott Pénz, Lotfi Begi, Manuel, a Valmar és Beton.Hofi. A party sátorban pedig hazai dj-k szórakoztatják majd a vendégeket.

A zenei programok mellett ingyenes kísérőprogramokat is rendeznek a Halas téren. A Kastély úti járdaszakaszon és a Kikötő körúton kirakodóvásár, valamint vidámpark várja a látogatókat. Pénteken huszonhét városi szervezet vonul majd a Kovács Pál Művelődési Központtól egészen a fesztivál helyszínéig.

Szombaton kutyás fesztivált rendeznek, amelyen kutya-gazda futóverseny is lesz, valamint egész nap kutyás programokkal készülnek a szervezők a Mancsos Pancsoló kutyabarát strandon.

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. Tisza-parti székháza előtt rendezi meg a VII. Tiszai Halételek Fesztiválját, ahol főzőversenyen keresik a környék legfinomabb halas fogásait. A Kikötő körúton ingyenes családi programokon lehet majd részt venni, a szombati napot a ManGoRise koncertje zárja.

Vasárnap jótékonysági motoros rendezvényt tartanak, amelyen egy debreceni beteg kisfiú, Ádin gyógyulására gyűjtenek a Halas téren. A motoros programok között felvonulás, gyorsulási verseny, motorszépségverseny és koncert is szerepel. További információ a programokról a Tiszafüredi Halasnapok Facebook-oldalán olvasható.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...