2022.03.13. 13:59:05 8627 253

A „frizura” és ami mögötte van – Amit tudni érdemes a női intim szőrzetről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagy valószínűséggel annak is megvan a maga divatja, milyen frizurát viselünk odalent. Természetes funkciója már-már teljesen el is tűnt, mai „hóbort” szerint inkább a nemi vágy felkeltésének egyik eszköze a huncutul megnyírbált szeméremszőrzet. Pedig annak is megvan az oka, miért ott van, ahol.

Szemérem szőrzet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemérem szőrzet

Oszlassunk el néhány mítoszt a női intim szőrzettel kapcsolatban.

Védelmi funkciója van

Ez csak részben igaz. A legtöbb nemi úton terjedő betegségtől az óvszer fog megvédeni. A dús, vagy inkább természetes szeméremszőrzet inkább csökkenti bizonyos bacik, kórokozók bejutásának esélyét szervezetünkbe. Vagy inkább a sima, borotvált felület növeli. Hiszen a szőrtelen bőrön nagyobb a sérülésveszély, így könnyebben bejuthatnak a kórokozók a véráramunkba.

Véd a sérülésektől

Minél ritkábban járunk odalent epilátorral, borotvával vagy egyéb szőrtelenítő eszközzel, annál kisebb az esélye, hogy megsérülünk ezek által. Illetve, bizonyos tanulmányok szerint úgynevezett légzsák funkciója is van, mely a külső hatásoktól védheti meg az intim területet.

Elijesztő lehet?

Sokan úgy vélik – főként a felnőttfilmes „tapasztalatoknak” köszönhetően -, hogy a dús szeméremszőrzet sokszor ijesztő lehet a férfiak számára. Nos, ízlések és pofonok, szokták mondani. Illetve, egy tanulmány szerint nem egy mirigy található ezen a tájékon, amely bizonyos illatanyagok kibocsátásáért felel. Ezek pedig nem hogy elriasztanák az erősebbik nem képviselőit, sokkal inkább vonzza őket.

A természetes hajszínünk utalhat az intim terület „hajszínére” is

Ez nem teljesen igaz, a természetes hajszínünk helyett sokkal inkább a szemöldökünk színe az, ami visszatükrözi szeméremszőrzetünk színét.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...