2016.07.27. 17:45:01 8343 272

A budapesti Bazilika előtt kérte meg kedvesét egy olasz srác! – Megható videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre Budapest szívében is történt egy olyan kellemes esemény, amire felfigyelt az Internet, és nincs köze a politikához. Egy kedves olasz fiú, Darius pont a Szent István bazilika előtti teret szemelte ki arra, hogy megkérje kedvese, Petra kezét. Vonós négyes, virágok és egy megható lánykérés, amit végig nézhetett a belváros.

Lánykérés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lánykérés

A városi sétájuk előtt Petra mit sem sejtett! Darius kitűnő helyet választott a lánykérés megvalósításához, melyben egy budapesti esküvőszervező volt a segítségére, ezért sikerülhetett ilyen profin a kivitelezés. Egy tuti kis videó is készült az eseményről, ami valószínűleg örök emlék lesz a párnak, mi pedig olvadozhatunk rajta egyet!

Szervező/Planner: Vágvölgyi Andrea Fotó/Photographer: Bodnár László Film: Bende Tamás, Jaksa Tímea, Erdősi Tibor

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...