2015.08.04. 11:33:55 10756 198

9 dolog, amit a férfiak tutira irigyelnek a nőktől
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy olyan világban élünk, ahol a fiúk nem sírnak, a nők egyenjogúak, mégis nekik fizetik az italt. Még mindig furcsa, ha lila pólóban és lila nadrágban sétálgat egy férfi (de legalábbis összesúgnak mögötte, hogy biztosan meleg...), és mellekkel bármit megkaphat egy jó nő.

Szőke nő az autóban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőke nő az autóban

A listát kérjük, ne vedd véresen komolyan! :)

1. Mellbedobással megúszni egy büntetést

Ha egy nőt megállít a rendőr, mindig van egy A és B terv a büntetés elkerülésére. Először is egy nő eljátszhatja a naivát: „Tényleg átjöttem egy stop táblán? Jaj, észre sem vettem, annyi mindenre kell figyelni... Ó!” Ha nem jön be? Jöhet a szexi kihajolás az ablakon és a pillogás, a nyomatékosítás kedvéért, ki is száll az autóból, hogy megmutassa a lábait. Egy kis kacérkodás, egy kis flörtölés és máris mehet mindenki a maga útján. Na, ezt egy férfi maximum egy női rendőrrel tudná megtenni, de valljuk be, nem sok jóra számíthat.

2. Mellbedobással állást szerezni

Bizony vannak olyan munkahelyek, ahol kirakatbabákat vesznek fel. Bár kétségtelen, hogy vannak olyan állások, ahova egy mutatós nő kell, mert teszem azt szerepelni kell, előadásokat tartani, vendégeket fogadni vagy hoszteszkedni. De vannak olyan munkahelyek is, ahol a sok pasi közé muszáj felvenni egy nőt. Aki lehet, hogy nem tud sokat, de éppen elég, ha naponta kétszer végig billeg a folyosón.

3. Nyáron szoknyát hordani

Hányszor hallottam már, hogy mennyire jó a csajoknak, hogy ilyen meleg időben szoknyát hordhatnak. Szellős és lezser, annyival kényelmesebb lehet, mint farmernadrág, sőt még a rövidnadrágnál is. (Az is!)

4. Az arc szőrtelenségét

Aki nem direkt szakállkedvelő, és nem szeret borotválkozni sem, az tutira irigyli a nőktől sima arcbőrüket és, hogy az érdes arcot még csak távolról sem ismerik. Azaz de, a hozzájuk dörgölőző férfiét, amit természetesen nem hagynak szó nélkül. „Jaj, de böksz/szúrsz/dörzsölsz!” Ha tudnák, micsoda tortúra minden reggel a borotválkozás, talán nem így tennének. :D

5. A választékot a ruházati boltokban

Lehet, hogy azért tart a pasiknak 10 percig egy vásárlás, mert a felhozatal elég gyér, ugyanazok a ruhadarabok, nagyjából ugyanolyan mintával, szóval szinte teljesen mindegy, hogy melyiket választják. Ha pedig mégis beújítanának valami merész darabot, rögtön megkaphatják a metroszexuális vagy akár a homoszexuális jelzőt is. Vesszenek az előítéletek!

6. Az emberek kedvesebbek, előzékenyebbek a nőkkel

Kinyitják előttük az ajtót, bókolnak nekik, elveszik tőlük a csomagjaikat, és úgy általában előzékenyek velük az élet minden területén. Ha bénán parkolnak, rögtön hárman teremnek ott segíteni. Ha egy férfi teszi ugyanezt, azonnal kapja a firkálós jelzőket. A balfék.

7. Ritkán fizetnek az italért, ingyenes belépőket kapnak a klubokba

Bemennek egy bárba, és küldik nekik az italokat. Elmennek egy randevúra, és a pasi fizet. Ilyenkor hol van a női egyenjogúság? :) Vagy kevésbé érezné magát férfinek a férfi, ha nem így tenne? Vagy a nő érezné kevésbé nőnek magát és még csórónak is tartaná a pasit?

8. Szépítkezés

Néha a kemény férfiaknak is jól esne valamilyen krémes kényeztetés, esetleg egy lazító arcmasszázs, de véletlenül sem mennének el kozmetikushoz. Az olyan férfiatlan. Pedig jó lenne a mitesszerektől is megszabadulni... De nem! Ha több kencéje van egy férfinak, mint egy nőnek az felettébb furcsa, és máris repülnek a jelzők. Ha egy nő használ ilyen dolgokat, Ő ad magára.

9. Filmek alatt könnyekig hatódni

A nők elpityeredhetnek a legbugyutább mesén is, akkor sem fogják őket hülyének vagy túl lágy szívűnek nézni. De férfi legyen a talpán, aki könnyek nélkül meg tudja nézni például a Milliódolláros bébit. Már pedig a férfiassága múlik azon, hogy így tegyen. Legalábbis gyerekkora óta azt hallja, hogy a fiúk nem sírnak.

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...