2016.01.18. 19:47:28 8691 262

7 romantikus és vicces film, amit a pasik is szeretnek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A romantikus vígjáték olyan a férfiaknak, mint egy csak akcióból álló lövöldözős film a nőknek: szinte fájdalmas. Vagyis a leszámolós jelenet közben lehet vasalni, meg teregetni, esetleg takarítani, a másik nem pedig számítógépet telepít a csókjelenet közepette... Ezeken a romantikus vígjátékokon, azonban az urak is jól fognak szórakozni.

Romantikus filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus filmnézés

Barátság extrákkal

Romantikus film? Igen. Vicces film? Igen. Vannak benne csöpögős részek? Természetesen. Mégis megnézhetik az urak is, mert egy olyan viszonyt ábrázol a film, amire talán mindig is vágytak. Közben telis tele olyan poénokkal, amit nők és férfiak is értékelnek.

Szerelem és más drogok

Az egyik legjobb romantikus film, amit az utóbbi években láttunk. Csak úgy, mint a Barátság extrákkal című filmben, ez a szerelem sem indul komolynak, de szép lassan kibontakozik egy kapcsolat, amelyben törődnek egymással. Mindemellett a Viagra pályafutását is nyomon követhetjük. :)

Az ördög Pradát visel

Motiváció kell? Nézd meg ezt a filmet!

Pop, csajok, satöbbi

Ez a film azért kötelező mindenkinek, mert életszerű. Nincsenek benne tökéletes emberek, tökéletes kapcsolatok, de természetesen mindegyik szereplő elképzeli „A TÖKÉLETEST”. Csak nem jön össze. Mindemellett remek zenékkel és vicces párbeszédekkel szórakoztat.

A 40 éves szűz

Már a cím is utal rá, hogy mi is lesz a vígjáték központjában, és mi adja majd a dolgok élét. Persze a segítőtársak is megérnek egy misét. :)

Párterápia

Egy átlagos, amerikai házaspár csendesen tengeti az átlagosnál talán egy kicsit unalmasabb életét, amikor egy este egy csavarral egy idegen pár bőrébe bújnak, és ezzel egy kalandos éjszaka veszi a kezdetét.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...