2018.08.08. 12:36:09 11306 350

6 szórakoztató tipp nyugdíjad kipótolására!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nehezen megy havi nyugdíjad beosztása? Többet szeretnél utazgatni vagy éppen az új hobbidra kellene egy kis kiegészítés? Van néhány olyan lehetőség, amit te is megragadhatsz, hogy aktívabban teljenek a rendszeres munkától mentes hétköznapok. A legjobb pedig az, hogy ezekkel a foglalatosságokkal még kereshetsz is.

Nyugdíj és munka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyugdíj és munka

Közvélemény- és piackutatás

Számtalan piackutató vállalat van jelen országunkban, akik kormányzati vagy független megbízásból mérik fel a lakosság szokásait. A telefonos felméréseket nyugdíjasként is el lehet végezni, ám nem árt utánajárni a megbízó vállalatnak, nehogy csalás céljából gyűjtsék az adatokat!

Gyerekfelügyelet

Amennyiben saját unokáid távolabb élnek tőled és egészségügyi állapotod lehetővé teszi, nézz körül a közvetlen környezetedben, hátha szüksége van egy kisgyermekes családnak a gyerkőc(ök) felügyeletében segítségre.

Kertészkedés

Önkormányzati álláshirdetéseken vagy kertészeti klubokon keresztül értesülhetsz könnyebb kertészeti munkákról: ültetés, karbantartás. A tavaszi és őszi időszakban biztosan keresnek kisegítőket. Ha az egészséged engedi, és még szeretsz is mozogni, akkor ez egy jó elfoglaltság, és még pénzt is kaphatsz érte.

Állatpanzióztatás

Ha elutazna a szomszédság, de nincs kire bízniuk a házi kedvencet, legyen az egy apró hörcsög vagy egy jólnevelt kutyus, a kedves szívességből egy jól működő kis magánvállalkozás is kikerekedhet.

Blogolás

Amennyiben jártas vagy a számítástechnika és az online dolgok világában és van egy érdekes témád, írj blogot! Tehetsz közzé régi családi recepteket, házi praktikákat, vagy akár mulatságos történeteket is.

Szereplés statisztaként

Magyarország a filmgyárosok kedvelt forgatási helyszíne, amikre gyakran keresnek statisztákat különböző korosztályból. Figyeld a hirdetéseket vagy jelentkezz a közvetítő ügynökségeknél!

Bármelyik lehetőség tetszett meg neked, mindenképp nézz utána az adójogi vonatkozásoknak is!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...