2023.05.17. 12:25:00 11949 253

6+3 különleges tematikájú hazai étterem
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy az ember valamilyen élmény ajándékot adna, de az ünnepeltnek nincs kifejezett hobbija. Máskor pedig egy-egy félnapos kirándulást szeretnénk le- vagy felvezetni valami különleges étellel. Ilyenkor jön jól, ha ismerünk néhány egyedi tematikára építő éttermet!

Lovagi / középkori étterem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lovagi / középkori étterem

Magyarországon - főként Budapesten - számos olyan különleges tematikával apelláló étterem található, amelyek a finom étel és széles italkínálat mellett egyedi hangulatot és életre szóló élményt is kínál a vendégeinek. Nézzünk is meg néhány ilyet, és találjuk meg a saját kedvencünket!

Kezdjük is el a sort különleges járművek kedvelőinek kedvezve…

RepTár - A szolnoki repülőmúzeum részeként egy bisztró is várja a városba látogatókat, ahol az antik repülőgépek megtekintése mellett a hasunkat is megtömhetik.

WESTY Hajó Étterem - Az étterem egy igazi hajóban található, amely a Duna partján állomásozik Győrben. Szép idő esetén a hajó orrában helyet foglaló “teraszon” is elkölthetjük ebédünket vagy vacsoránkat.

A hajóhoz pedig kalózok is járnak, mégpedig egyből két társaság közül választhatunk…

Pirate Empire - Szárazföldi kalózok, kalózoknak szánt ételek és italok, a kapitány kabinja és szabadulószoba is vár ránk Budapest belvárosában. A tengeri szelek szárnyán pedig az a hír kelt szárnyra, hogy aki ide betér, az biztosan elégedetten távozik.

Kalóz Fregatt Étterem - A varázslatos Tatán nem csupán vár és ludak várják a kirándulni vágyókat, de a kis és nagy kalózok egy kalózhajót megidéző étteremben is újra feltölthetik az energiájukat.

…és ha már varázslatos helyek, akkor Budapest sem kíván lemaradni:

Repülő Seprű Élmény és Varázs Kávézó - Nem is kellene leírnom, de azok kedvéért, akiket még nem szippantott be ez a világ, mégiscsak megteszem: Harry Potter! A mágikus ételek és italok után mi is varázslóvá képezhetjük magunkat, ebben igazi mágusok lesznek igény szerint a segítségünkre.

The Magic - A mágikus lények és a varázskastély csodálatos milliővel és ugyancsak varázslatos kínálatta pl. várják a bűbájra fogékony vendégeiket. Az itt igénybe vehető szabadulószobák áttekintésekor pedig ráeszmélhetünk, hogy a kalózok és a varázslók nem is állnak olyan távol egymástól.

Hogyan is maradhatnának ki a legrégebb óta jelen lévő magyarországi tematikus éttermek?
Bizony, bizony a lovagkor és a középkor témája köré szerveződött éttermek a mai napig nem mentek ki a divatból:
Visegrádon a Renaissance étterem, Egerben a különleges minihotellel (pl. Zsáklak, Farkas verem) erősítő Excalibur Középkori Étterem, míg Budapesten a Sir Lancelot lovagi étterem várja a hangulatos környezetben étkezni vágyó társaságokat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...