2015.09.12. 18:26:37 8022 308

6+1 dolog, amiért a legjobb barátnőd a legjobb barátnőd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már az óvodában is együtt törtetek borsot a fiúk orra alá? Vagy csak az általános iskola végén rendeztetek tanulásnak álcázott traccspartit, és váltatok örök szövetségessé? Esetleg a középiskolai évek lázadó időszaka kovácsolt össze Titeket? Vagy a főiskola, netán a munkahely hol boldog, hol boldogtalan percei?

Legjobb barátnők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Legjobb barátnők

Mindegy is, honnan ered az ismeretség, az biztos, hogy egy legjobb barátnője mindenkinek van. Nem legjobb barát, aki akár a férjünk, életünk párja is lehet. Hanem egy barátnő, akivel olyan dolgokat is megbeszélhetsz, amit azért egy férfival nem mindig lehet.

És hogy miről ismerszik meg ez a legjobb barátnő?

1. Bármikor felhívhatod

De tényleg, bármikor. Legyen hajnali 6, este 10, vagy éjjel 3 óra, tudod, hogy számíthatsz rá. És ha nem is hívod fel (mert egy idő után azért az ember rájön, hogy bizony nem illik), már a tudat is erőt ad, hogy van valaki, akire a nap bármely órájában számíthatsz.

2. Bármit elmondhatsz neki

A bármi az tényleg bármi. Hogy elbizonytalanodtál magadban a munkád, kapcsolatod terén, hogy valami irdatlan nagy hülyeséget csináltál.

3. Bármiről megmondja a frankót

Hát igen, legyen az a fent említett hülyeség, egy új pasi, egy régi pasi újra, esetleg egy meseszépnek vélt ruhaköltemény. Mindig tapintatos, de megmondja a véleményét, az biztos.

4. Nem fog elítélni

Szóval, még mindig arról az irdatlan hülyeségről, az új pasidról, vagy újra a régi pasidról, egy mások által furcsának vélt döntésről is legyen szó, ugyan a véleményét nem rejti majd véka alá, de nem fog ítélkezni feletted, az 100 %.

5. Bármikor meg tud nyugtatni

Legyen szó egy fontos találkozóról, egy még fontosabb döntésről, a legjobb barátnőd az, aki biztos meg tud nyugtatni Téged.

6. Bármikor meg tud nevettetni

Nincs olyan rossz helyzet, amiből ne tudna kirángatni egy jókora nevetéssel, poénnal. Utóbbit akár saját kárára is képes elkövetni.

7. Előtte soha nem szégyelljük magunkat smink nélkül

Akár az arcunkról, akár a lelkünkről mossuk le az aznapi, vagy az örökké viselt make up-ot, előtte soha nem kell szégyellnünk azt, akik valójában vagyunk. Vagyis önmagunkat, mindenféle púder nélkül.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...