2015.09.12. 18:26:37 9371 309

6+1 dolog, amiért a legjobb barátnőd a legjobb barátnőd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már az óvodában is együtt törtetek borsot a fiúk orra alá? Vagy csak az általános iskola végén rendeztetek tanulásnak álcázott traccspartit, és váltatok örök szövetségessé? Esetleg a középiskolai évek lázadó időszaka kovácsolt össze Titeket? Vagy a főiskola, netán a munkahely hol boldog, hol boldogtalan percei?

Legjobb barátnők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Legjobb barátnők

Mindegy is, honnan ered az ismeretség, az biztos, hogy egy legjobb barátnője mindenkinek van. Nem legjobb barát, aki akár a férjünk, életünk párja is lehet. Hanem egy barátnő, akivel olyan dolgokat is megbeszélhetsz, amit azért egy férfival nem mindig lehet.

És hogy miről ismerszik meg ez a legjobb barátnő?

1. Bármikor felhívhatod

De tényleg, bármikor. Legyen hajnali 6, este 10, vagy éjjel 3 óra, tudod, hogy számíthatsz rá. És ha nem is hívod fel (mert egy idő után azért az ember rájön, hogy bizony nem illik), már a tudat is erőt ad, hogy van valaki, akire a nap bármely órájában számíthatsz.

2. Bármit elmondhatsz neki

A bármi az tényleg bármi. Hogy elbizonytalanodtál magadban a munkád, kapcsolatod terén, hogy valami irdatlan nagy hülyeséget csináltál.

3. Bármiről megmondja a frankót

Hát igen, legyen az a fent említett hülyeség, egy új pasi, egy régi pasi újra, esetleg egy meseszépnek vélt ruhaköltemény. Mindig tapintatos, de megmondja a véleményét, az biztos.

4. Nem fog elítélni

Szóval, még mindig arról az irdatlan hülyeségről, az új pasidról, vagy újra a régi pasidról, egy mások által furcsának vélt döntésről is legyen szó, ugyan a véleményét nem rejti majd véka alá, de nem fog ítélkezni feletted, az 100 %.

5. Bármikor meg tud nyugtatni

Legyen szó egy fontos találkozóról, egy még fontosabb döntésről, a legjobb barátnőd az, aki biztos meg tud nyugtatni Téged.

6. Bármikor meg tud nevettetni

Nincs olyan rossz helyzet, amiből ne tudna kirángatni egy jókora nevetéssel, poénnal. Utóbbit akár saját kárára is képes elkövetni.

7. Előtte soha nem szégyelljük magunkat smink nélkül

Akár az arcunkról, akár a lelkünkről mossuk le az aznapi, vagy az örökké viselt make up-ot, előtte soha nem kell szégyellnünk azt, akik valójában vagyunk. Vagyis önmagunkat, mindenféle púder nélkül.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.