2015.10.14. 19:33:46 4547 161

5 zseniális körmös videó: halloweenre, őszre vagy csak úgy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyszerűen jó nézni, ahogy ezek a manikűrösök dolgoznak. Persze a valóságban egy csöppet lassabb a dolog. Mindenesetre remek ötleteket leshetünk el tőlük, amit a körmösünkkel, vagy, ha jó a kézügyességünk, akár saját magunk is megvalósíthatunk!

Köröm | Fotó via pinterest.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Köröm | Fotó via pinterest.com

Bár nem vagyok híve az állandó körömfestegetésnek, pláne a műkörmöknek, meg kell hagyni, hogy csodás alkotások vannak. Ja, és videón egészen mókás nézni őket! :)

1. Cuki vagy elegáns?

2. Vonalas körmök

3. A téma: Halloween

4. Különböző, zseniális technikák

+1. Őszi design

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...