2022.02.24. 12:35:00 7534 219

5 várva várt könyvadaptáció filmen romantikus lelkeknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Állítólag minden könyv jobb, mint a belőle készült film. Hogyan is lenne ez másként, amikor is több száz oldalt pár órában kell a készítőknek lerövidíteni? Szerencsére egyre több művet forgatnak le egy estés produkció helyett sorozatként.

Romantikus történet olvasása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus történet olvasása

Ha kíváncsi vagy, miből lesz a cserebogár, szerezd be az alábbi könyveket és olvasd el mindet, mielőtt képernyőre kerülnének. A történelmi ihletésű témáktól kezdve a valós eseményeket felsorakoztató történetek az érzelmek széles skáláját vonultatják fel.

Dolly Alderton: Minden, amit tudok a szerelemről (Everything I know about love)

Az eredetileg újságírónő regény formájában megírt memoárja a legjobb barátnői gyűrűjében értekezik Bridget Jones stílusában a szerelemről, a szakításról, valamint a szórakozás és a munka is terítékre kerül. A kötet egy hétrészes minisorozat formájában kerül feldolgozásra.

Jane Austen - Meggyőző érvek (Persuasion)

Személy szerint ez a regény a legkedvesebb kötetem az angol írónőtől. Egymásra találnak-e újra a szerelmesek, akik a lány családjának nyomására nem lettek korábban egy pár? Megfelel-e most már az a férfi, aki rangot és vagyont szerzett? Ha megfelel, akkor feléleszthető-e még a szerelem lángja benne az úrilány iránt? Főszerepben Dakota Johnson, mint Anne Elliot és Cosmo Jarvis, mint Wentworth kapitány..

Kristin Hannah - Fülemüle (Nightingale)

A Franciaországban játszódó történetben két, egymástól teljesen eltérő karakterű nővér életét követhetjük nyomon a második világháború alatt. Az ellentétes eszméket valló lányok túlélik-e a náci megszállást, és rájuk talál-e a szerelem? Az adaptáció különlegessége az, hogy a testvérpárt a filmvásznon valóban lánytestvérek alakítják, méghozzá Dakota és Elle Fanning személyében!

Julia Qiunn - A vikomt, aki engem szeretett (The viscount who loved me)

A Bridgerton család visszatér! A legidősebb fiú, Anthony Bridgerton párválasztásának történetét és az úri társaság életének minden botrányát továbbra is Lady Wistledown tolmácsolja majd. Vajon a feleségnek választott hölgy nővére távol tudja tartani a szoknyabolond vikomtot a húgától?

Lisa Taddeo - Három nő (Three Women)

A női vágy különböző útjait boncolgató regényben egy kihűlő félben lévő házasságban tengődő háziasszony, egy tanár-diák viszonyba bonyolódó lány és egy nyitott házasságban élő vállalkozónő igaz története bontakozik ki a szemünk előtt - idén már nem csak nyomtatott formában, hanem a filmvásznon is. A három történetet pedig egy, a gyászát feldolgozni vágyó írónő fogja össze.

Forrás: www.konyvesmagazin.hu,www.24.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...