2020.10.30. 16:18:55 12640 288

5 dolog, amit nem fertőtlenítesz otthon, pedig kellene
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az első, amit mostanában hazaérkezés után csinálsz, hogy megmosod és fertőtleníted a kezedet. Bár ez nagyon dicséretes, nem sokat ér, ha nem tisztítasz meg mindent, amin a kórokozók megtelepedhetnek. Tudjuk, hogy bizonyos felületeken még napokig túlélhetnek, és veszélyt jelenthetnek az egészségünkre. Íme, 5 dolog, amit gyakrabban kellene tisztítanod, mégis megfeledkezhetsz róla.

Rovus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rovus

1. Lámpakapcsolók és kilincsek

Hazaérsz, benyitsz az ajtón, felkapcsolod a villanyt. Automatikus mozdulatok, azonban ha kézmosás előtt teszed, akkor a kezeden lévő mikrobák és vírusok a kapcsolókra és a kilincsekre kerülhetnek. Ezért alaposan fertőtlenítsd őket! A Rovus Spray Eco felmosó és fertőtlenítő rendszerrel csupán víz és só felhasználásával minden nap friss, hatékony és biztonságos tisztítószert gyárthatsz olcsón, és egy mozdulattal végigpermetezheted vele a felületeket.

2. Kulcs, pénztárca, mobil

Ezek azok a tárgyak, amelyek óhatatlanul is a kezed ügyébe kerülnek, ha elmész otthonról. Gondolj bele: utazás, ügyintézés és bevásárlás közben mennyi szennyeződést vihetsz át a kezedről a kulcsokra, a mobilodra és a pénztárcádra. Apropó, hallottad már, hogy a mobiltelefonon több kórokozó hemzseghet, mint egy átlagos WC-kagylón? Ezért amint hazaértél, fertőtlenítsd le ezeket a tárgyakat minden nap, és ne feledkezz meg a bankkártyádról és a táskádról sem.

3. Bútorok

Bár a porszívó és a textiltisztító folyadékok segítenek tisztává és frissé varázsolni az ágyadat, kanapédat és a foteleket, általában nincs fertőtlenítő hatásuk. Szerencsére létezik egy vegyszermentes és biztonságos megoldás: a Rovus Nano gőztisztító, amely erőteljes, magas nyomású gőzpárát hoz létre nano részecskékkel és minőségi negatív ionokkal, amelyek a legeldugottabb helyekre is beférkőzhetnek. A gőz sterilizáló ereje pedig bizonyítottan elpusztíthatja a vírusok és baktériumok akár 99,9%-át. Ha valóban makulátlan tisztaságra és biztonságos otthonra vágysz, fertőtlenítsd padlódat és bútoraidat hatékonyan és vegyszermentesen.

4. Ruhák és játékok

Amikor a lakásunkon kívül tartózkodunk, igyekszünk semmihez sem hozzáérni: gyakran a ruhaujjal vagy a könyökünkkel fogunk meg valamit, a mikrobák pedig megtelepedhetnek a ruhánkon. Ha nincs alkalmunk minden nap magas hőmérsékleten mosni, remek megoldás lehet a Rovus Nano kézi gőztisztító, amely a már említett nano technológiával képes hatékonyan fertőtleníteni a ruháidat. Ugyanez a helyzet a gyerekek játékaival is, amelyeket érdemes mostanában gyakrabban tisztítani – különösen, ha betegség üti fel a fejét a családban, és kórokozók kerülhetnek a plüssökre, a babákra és más játékokra. Egy 5 perces fertőtlenítés a Nano kézi gőztisztítóval a gyerekszobában, és a legkisebbeket is biztonságban tudhatod.

RovusRovus

5. Levegő

Vajon hol terjednek a kórokozók a legszabadabban? Otthonod levegőjében. A Rovus Plug-in légtisztító forradalmi eljárással, UV-C technológiával tisztítja meg a levegőt – vegyianyagok használata nélkül, gyorsan, hatékonyan és biztonságosan. Vesd be a baktériumok, gombák, különböző pollenek és penész ellen, és óvd szeretteid egészségét.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...