2018.08.21. 16:45:13 5679 204

5+1 ok, amiért nőnek lenni jó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizonyára te is felsóhajtasz alkalmanként, miszerint bárcsak férfinak születtél volna! De valóban jobb lenne ellenkező neműnek lenni? Az erősebb nemnek is megvannak a maga keresztjei, de mi inkább most arra koncentrálunk, amiről első kézből vannak információink, azaz, hogy mik a női lét előnyei. :)

Boldog nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nők

1. Magasabb fájdalomküszöb

A fogorvosi kezeléstől kezdve a kislábujj beütéséig mindenféle fájdalmat jobban bírunk és kezelünk. Persze, hogy a szülés miatt alakult ki nálunk a magasabb fájdalomküszöb. Éppen ez a magas fájdalomcsillapítási képesség tesz minket képessé arra, hogy a meditáció és a testmozgás különböző válfajait testi vagy lelki megnyugtatásnak tudjuk használni.

2. Hosszabb élet

Statisztikák tömkelege támasztja alá azt a vélekedést, miszerint a nők többsége hosszabb ideig él, mint a férfiak. A megfigyelések szerint kevésbé hajlamosak az időskori betegségekre.

3. Bátran kifejezhetjük érzéseinket

Társadalmilag elfogadott, sőt megengedett, hogy közösségben is megölelhessünk bárkit (azonos neműt is), míg bizonyos helyzetekben a férfiakra furcsán nézhetnek az emberek. Az érzelmeket szabadon kimutatva – van, hogy hasznos a sírás és a hiszti - csökken a bennünk lévő stressz.

4. Jobb színlátás

A nők általában érzékenyebben és jobban figyelnek a részletekre, ezért nem meglepő, hogy a színárnyalatokat is jobban meg tudjuk különböztetni egymástól. Ezért dekorációs és lakberendezési területen előnnyel indulunk.

5. Jobb kommunikációs készség

A beszéd, a testbeszéd és az érzelmek útján is magasabb szinten tudnak a nők kommunikálni a férfiaknál. Ezért ezen a területen produktívabbak lehetünk náluk, sőt a kommunikációs csatornákat is hatékonyabban használjuk, mint ők.

+ Kedvezmények csak nőknek

Általában a gyermek születése után a nők maradnak otthon gondozni a babát, bár egyes országokban már férfiak is felvállalják ezt a szép feladatot. A legtöbb szórakozóhelyen egy bizonyos időpontig nincs belépő a hölgyeknek, és külön italakciókat is hirdetnek számunkra. Kiváltságunk, hogy szükség esetén szabadon sminkelhetünk és változatosabb ruházkodásra van lehetőségünk.

Sőt, vészhelyzetekre a mai napig él a mondás: „Gyermekek és nők először!”

Forrás: womensarticle.com/top-15-reasons-why-its-great-to-be-a-woman/13

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...