2015.07.24. 16:02:07 11394 239

5+1 dolog, ami régen fizetős volt, de ma ingyen kapjuk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bele sem gondolunk, de a technika fejlődésével, az internet és az okostelefonok megjelenésével számtalan dologhoz ingyen juthatunk hozzá, amelyekért azelőtt hajlandóak voltunk fizetni is. Jó, az internetnek van havi díja, de ha végig pörgeted ezt a listát, akkor látni fogod, hogy az évek során jócskán megtérül.

Online eladás és vásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online eladás és vásárlás

1. Apróhirdetések

Régen pénzért hirdethetted meg a lakást és az autót a helyi és országos apróhirdetésekkel foglalkozó magazinokban, újságokban. Ma ezt már ingyenesen megteheted az interneten, sőt extra szolgáltatásokat is kapsz, szintén ingyen és bérmentve. Láthatod, hogy hányan tekintették meg a portékádat és előzetesen tudnak kérdezni tőled a leendő vásárlók.

2. Hírek

A hírek olvasásáért régen fizettünk. Megvettük a megyei napilapot, a heti lapokat és az országos újságokat, magazinokat. Ma már jó dolgunk van, és az internet segítségével mindehhez ingyenesen juthatunk hozzá. Csak be kell kapcsolni a számítógépet vagy a telefont és a nap bármely pillanatában láthatjuk az éppen aktuális friss híreket.

3. Könyvek, filmek, zenék

A különböző letöltő oldalaknak, a youtube-nak, a Spotify-nak és az iTunes-nak köszönhetően tömhetjük magunkba a kultúrát, szintén csak internetre van szükségünk és egy megfelelő eszközre.

4. Távolsági hívások

Többet utazunk, több ismerősünk él külföldön, így az ingyenes távolsági hívások többet érnek, mint gondolnánk... Számtalan ingyenes alkalmazás áll a rendelkezésünkre, hogy kapcsolatot tartsunk az ismerőseinkkel. Ott van például a Google Hangouts, a Facebook Messenger vagy a Viber.

5. GPS

Ma már teljesen felesleges külön GPS készüléket és szoftvert vásárolni. Ha van egy okostelefonod, akkor rengeteg ingyenes navigációt letölthetsz rá. Ott van például a Google Maps, ami biztosan nem fog cserben hagyni.

+1. Gyakorlatilag bármi

Csak tudni kell, hogy hol keresd.

A PROAKTIVdirekt nyereményjáték is segíthet, hogy még több ingyenes szolgáltatáshoz juss hozzá. Csatlakozz Te is a játékhoz, ami természetesen teljesen díjmentes és az is marad!

Forrás: dailyfinance.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.