2022.11.10. 09:15:00 4825 222

4+1 varázslatos film, amely visszarepít a gyermekkorodba
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tündéres, a kalandos vagy éppen a fantasztikus történetek voltak a kedvenceid? Bármelyik is legyen, az biztos, hogy a vége jó, és valami nagyon hasznosra tanít! A gyerekeknek készült filmes alkotások képesek még évtizedek múltán is arra a varázslatra, amellyel első nézésre hatottak ránk.

Filmek a gyermekkorból - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmek a gyermekkorból

A kaland mágikus érzése és az egyedülálló világnézet, amelyet kiskorunkban tapasztaltunk meg, meghatározó alapjai életünknek. Amikor a nosztalgia keserédes, akkor is érdemes kapcsolódni belső gyermekünkhöz, hiszen ennek a folyamatnak köszönhetően újból előhozhatjuk magunkból a kissé megkopott csodát!

Filmek, amelyek visszarepíthetnek a gyermekkorba

Hamupipőke (1997)

A klasszikus tündérmese mindazon kislányok mentsvára, akik nem érzik magukat olyan különlegesnek, mint a körülöttük élő magabiztos lánykák. Az időtlen történet ezen feldolgozását Whitney Houston és Brandy közreműködése teszi még felejthetetlenebbé, de bármelyik változatot is válaszd az ismerős történet régi barátként köszönt majd!

Hook (1991)

Az hogy lehet, hogy felnőttként Pán Péter már nem az elveszett fiúk és Giling-galang barátja? Hová tűnt a vidámság? A fiúból apa lett, aki elkövette a felnőttek összes hibáját, de most vissza kell térnie korábbi önmagához, amennyiben meg akarja menteni gyermekeit a kampókezű kapitánytól!

Mary Poppins (1964)

Az ötletes történet a furcsa képességekre képes nevelőnő és új kis védenceinek átalakuló kapcsolatával és hihetetlen kalandjaikkal szórakoztat, miközben a jóra is nevel. Aki kedveli ezt a világot, ne hagyja ki a 2018.ban elkészített remake-et se, amelyben Mary Poppins a miniatűr felnőttként viselkedő gyerekeket tanítja meg értékelni a saját gyermekkorukat.

Végtelen történet (1984)

A kiközösített és magányos gyerekek belső világukba zárkózhatnak, így azt sokszor valóságosabbnak is érezhetik már, mint a valóságot. Akit kisgyermekként szekáltak, hamar kapcsolódni tud a Végtelen történet főhőséhez, Bastianhoz, aki egy antik könyv lapjai között talál menedéket. Vajon végül hőssé tud válni?

+1: Őslények országa (1988)

A hosszúnyakú dinoszauruszok élete sem éppen leányálom, főleg, ha olyan komoly feladat áll előttük, mint az elárvult kis dínó előtt! A szívfacsaró és vicces jeleneteket is bőven tartalmazó mesefilm a barátok és egyéb személyes kapcsolatok fontosságát járja körül, miközben a személyiségünk kialakul.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...