2021.08.21. 10:59:47 8347 240

4+1 apróság, ami maga a boldogság
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Boldognak lenni néha sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Nem egyszer a boldogság kergetése közepette nem érezzük azt, amit szeretnénk, esetleg épp nem vesszük észre, hogy a boldogság ott az orrunk előtt. Pedig néha tényleg egészen apró dolgokon múlik ez a csodálatos állapot, érzés!

Csoki - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csoki

Sokszor nem a nagy, vagy éppen drága dolgok mögött kell keresnünk a boldogságot. Sőt, általában soha!

Apró örömök az életben!

Neked milyen aprónak hitt dolgok jelentik a teljes boldogságot? Nekünk például ezek:

  • Egy kis nasi? Szedd össze a kedvenc nassolnivalóidat és nézz utána, melyiknek a legalacsonyabb a kalóriatartalma, esetleg melyik a legegészségesebb! Hidd el, nem kis öröm lesz egy-egy nehezebb helyzetben, ha tudod, melyik kedvencedből ehetsz lelkiismeret-furdalás nélkül.

  • Mindig szánj rá időt! Méghozzá a kedvenc, vagy éppen az aktuális kedvenc könyved olvasására!

  • Ne felejts el köszönetet mondani! De ne csak másoknak légy hálás, rendszeresen veregesd meg a saját válladat is!

  • Ha elfelejtenéd! Készítsd emlékeket a kellemes élményekhez! Ez illat, egy zenei egyveleg, egy szuper fotóalbum! Elég egy pillantás ezekre egy-egy nehezebb pillanatban és máris elönt a boldogság.

  • Álljunk meg egy szóra! Vagy egy kicsit többre! Ne légy rest minden reggel megállni a tükör előtt és 3 pozitív dolgot elmondani magadról. Máris jobban indul a nap!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...