2022.11.22. 12:10:00 5560 245

3 eredetileg babáknak készült termék, amit másra is használhatunk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye már te is feltaláltad saját és háztartási felhasználásra a nedves babatörlőkendőt? A babapúder mellett ez is egy olyan találmány, amely felhasználható a felnőtt szépségápolásban, azonban számos más funkciót is elláthat emellett a háztartásban. Mi mindennel ismertethetnek még meg minket a kis gügyögők?

Babatermékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Babatermékek

A kreatív (azaz időhiányos) vagy spórolni vágyó anyukáknak hála egyre több baba termékről derül ki alternatív funkció. A már említett babatörlőkendőt például sminklemosó kendőként vagy a poros cipőink letisztításához is használhatjuk.

Babaolaj

A babaolajat régóta használják műbőrből készült használati tárgyak ápolására. A székek és a táskák is puhák és tiszták lesznek néhány csepp babaolajjal átitatott kendővel áttörölve.
Emellett még fürdő- vagy bőrápolóolaj keverékek alapolajaként is felhasználható, amikbe szárított gyógynövényeket is keverhetünk.

Popsikrém

A babáknak árusított popsiápoló krémek kiválthatják a borotválkozás utáni krémeket, hiszen ugyancsak remek hidratáló szerek a kipirosodott, érzékeny bőr számára, és még a lábszag ellen is hatásosak lehetnek.

Babasampon

A babasamponokat úgy fejlesztették ki, hogy a pici babák érzékeny szemét ne irritálják, éppen ezért megfelelő ez a termék a szemfestékünk kíméletes eltávolítására. Egyes háziasszonyok tapasztalatai szerint a babasampon még az extra gondoskodást kívánó kasmírból készült pulóverek mosásához is alkalmas lehet.
Azonban a babasampon eredeti funkcióját nem tölti be eredeti rendeltetése szerint a felnőttek esetében! Babasampont nem használj a saját samponod helyett még akkor sem, amikor az elfogy és nincs otthon utánpótlás!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...