2020.05.09. 14:05:45 10706 331

3+1 tulajdonság, ami jól jön, hogy könnyebben átvészeljük a korona időszakát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hosszú és nem egyszerű időszak van mögöttünk, és ki tudja, hány hét, hónap még előttünk, aminek szinte minden perce, órája a koronavírusról szól. Nem egyszerű a helyzet, de ha bírunk a következő tulajdonságokkal, talán könnyebb lesz.

Optimizmus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Optimizmus

Le a pesszimizmussal!

Bármilyen reménytelennek is tűnik a helyzet, muszáj most optimistán néznünk a jövőbe!

Figyelj másokra!

Ugyan az emberek iránti szolidaritásra eddig is szükséged volt, most még nagyobb hasznát veszed, ha bírsz ezzel a tulajdonsággal!

Elő az ötletekkel!

Akár alkalmazottként, akár vezető beosztásban dolgozol, esetleg éppen a gyerkőccel vagy otthon, a kreativitásodra biztosan szükséged lesz!

Most nincs helye a „ragaszkodásnak”!

Már ami a régi, berögzült szokásokat illeti! Légy rugalmas, igyekezz alkalmazkodni a megváltozott helyzetekhez! Itt van néhány ötlet, hogyan fogj bele valami újba!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...