2020.08.17. 10:48:21 7135 235

3+1 (nem túl) lélekemelő szokás, amin ideje változtatnod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A berögzült szokásokkal az a baj, hogy egyrészt nehezen szabadulunk tőlük, másrészt sokszor azt sem vesszük észre, hogy nem mindig válnak éppen a javunkra ezek. Ha már a felismerés megvan, hogy min kell változtatnunk, az már fél siker.

Lélek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lélek

De melyeket gyakorolod ezek közül? Bármelyik elhagyható, a javadra fog válni!

Élj a jelenben!

Nem arra gondolunk, hogy csakis a mának élj, nem gondolva a jövőre. De élveznünk kell a jelent is, annak minden egyes boldog, boldogtalan, felemelő vagy éppen szomorú pillanatával együtt. Gondolnunk kell a jövőre is, ám rágódnunk nem szabad rajt. Ahogy a múlton sem! Ami történt, megtörtént, már elmúlt, változtatni nem tudunk rajt.

Nem kell a dráma!

Sokszor hajlamosak vagyunk túldramatizálni egy-egy helyzetet, zordabbnak látni azt, mint amilyen. A drámát hagyjuk a színházra, filmekre, mi pedig igyekezzünk tanulni egy-egy kevésbé jó szituációból!

Vitázni jó…

… de kekeckedni nem érdemes! Nincs az a vitás helyzet, amit ne lehetne észérvekkel, normális vita keretein belül megoldani.

Magunk helyett másokra figyelni

A mások életében való vájkálás nem túl szép dolog. Sőt, egyáltalán nem is hasznos, sem a mások, sem a mi életünkre nézve. Hasonlóan az sem válik javunkra, ha állandóan mások véleményével vagyunk elfoglalva, vagy éppen túlságosan mások tanácsaira hagyatkozunk. Mintha nem mernénk felelősséget vállalni a saját döntéseinkért. Pedig ez a mi életünk…

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...